x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale De ce vrea Gabriela Firea să demită Consiliul de Administraţie al RATB

De ce vrea Gabriela Firea să demită Consiliul de Administraţie al RATB

06 Ian 2017   •   21:40
De ce vrea Gabriela Firea să demită Consiliul de Administraţie al RATB
Sursa foto: Facebook.com

Primarul general, Gabriela Firea, cere consilierilor generali demiterea Consiliului de Administraţie al RATB, susţinând că este singura instituţie din Capitală care nu a reacţionat prompt în contextul ninsorilor AGERPRES.

"Am convocat o şedinţă de îndată a CGMB pentru mâine dimineaţă, la ora 9,30, în care voi supune dezbaterii şi aprobării Consiliului General demiterea Consiliului de Administraţie al RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor privind pregătirea Capitalei pentru vremea grea de iarnă pe care o depăşim în acest moment", a declarat Gabriela Firea la Comandamentul de iarnă.

Edilul şef afirmă că RATB este singura instituţie care nu a reacţionat prompt.

"Staţiile RATB nu erau curăţate de dimineaţă. De asemenea, timpii de aşteptare au fost îndelungaţi, am rugat să fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu şi nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult decât atât, domnul director general era în concediu fără ca măcar să mă anunţe, iar persoana care a rămas la comandă nu a fost suficient de bine pregătită pentru a face faţă unui moment atât de important", şi-a explicat Firea decizia.

Sursa - AGERPRES

×