x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Această imagine a fost retrasă după 10 iulie a.c. din oferta Mediafax. La presiunea cui?

Această imagine a fost retrasă după 10 iulie a.c. din oferta Mediafax. La presiunea cui?

22 Iul 2014   •   21:35
Această imagine a fost retrasă după 10 iulie a.c. din oferta Mediafax. La presiunea cui?
Sursa foto: Mediafax Foto


Redacţia Jurnalului Naţional a căutat , fără succes, în baza de date a agenţiei Mediafax Foto o imagine pentru a ilustra un articol în care erau prezentate noi elemente în scandalul în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenţă.

Imaginea, care îi înfăţişează pe Traian Băsescu şi Sandu Anghel, mai cunoscut sub numele de Bercea Mondial, într-un cadru extrem de apropiat, mai fusese folosită în urmă cu numai două săptămâni, în ediţia Jurnalul Naţional din 10 iulie a.c., nu mai era disponibilă pentru descărcare pe serverul Mediafax Foto.

Întrebarea firească ce se impune după un astfel de eveniment este care au fost cauzele care au condus la eliminarea imaginii din lista opţiunilor oferite abonaţilor de agenţia Mediafax Foto, cui foloseşte acest lucru şi mai ales la presiunea cui s-a realizat această operaţiune...

UPDATE. În urma discuţiilor dintre redacţia Jurnalul Naţional şi conducerea Mediafax Foto, imaginea este din nou accesibilă clienţilor care au acces la baza de date a agenţiei.


×