x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Colonelul Moise vorbeşte în Photoshop (Video)

Colonelul Moise vorbeşte în Photoshop (Video)

de Petru Zoltan    |    03 Apr 2012   •   10:03
Colonelul Moise vorbeşte în Photoshop (Video)

Pe principiul "pixelul albastru', seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din Jandarmeria Romana, col. Moise Aurel s-a dat in stamba in Parlamentul Romaniei, intr-o dezbatere despre Jandarmerie si Constitutie, unde a anuntat ca din informatiile pe care le detine: 'Fotografia publicata intr-un cotidian central este in verificari deoarece avem informatii ca a fost modificata punand acea tigara in mana acelui jandarm care depune un efort sa duca pe cineva la sectie".

Poza incriminata de colonelul Moise a fost publicata pe prima pagina a cotidianului Jurnalul National. In imagine este un jandarm cu tigara in gura care il trage de par pe tanarul Vlad Neagoe, suporter al Universitatii Craiova care participa la un protest in Bucuresti.

Insa, fotografiile si imaginile video surprinse de jurnalistii prezenti la protestul din 24 martie din Piata Victoriei il contrazic pe colonelul Moise Aurel, ceea ce inseamna ca dezinformeaza cu nerusinare, la fel ca subalternul sau Georgian Enache.

De ziua Jandarmeriei, Jurnalul National il invita la redactie pe colonelul Moise pentru a-i fi inmanate fotografiile si filmele care dovedesc abuzurile subalternilor sai.

×