x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Kovesi spune că tentativa de sinucidere a lui Năstase a existat: "Nu avem nicio suspiciune. Incidentul a avut loc"

Kovesi spune că tentativa de sinucidere a lui Năstase a existat: "Nu avem nicio suspiciune. Incidentul a avut loc"

26 Iun 2012   •   12:20
Kovesi spune că tentativa de sinucidere a lui Năstase a existat: "Nu avem nicio suspiciune. Incidentul a avut loc"

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a declarat azi ca tentativa de sinucidere a fostului premier a existat, si ca nu aceasta este problema neexecutarii mandatului de condamnare a fostului premier.

"Nu, nu avem nicio suspiciune ca incidentul nu a avut loc. Incidentul a avut loc", a declarat procurorul general, la CSM.

Tot astazi, Laura Codruta Kovesi a afirmat ca exista suspiciuni legate de diagnosticul pus de medici lui Adrian Nastase. Referindu-se la audierea medicului Serban Bradisteanu, Kovesi a precizat ca exista suspiciuni cu privire la diagnosticul pus fostului premier si ca urmeaza sa fie verificate toate actele medicale.

In ceea ce ii priveste pe politistii audiati la DNA, Kovesi a spus ca se verifica daca politistii care ar fi trebuit sa puna in aplicare mandatul de executare a pedepsei in cazul lui Nastase au calitatea de politisti judiciari.

Procurorul general a precizat ca verificarile vizeaza respectarea procedurilor legate de punerea in aplicare a mandatului de executare a pedepsei in cazul lui Nastase, iar daca se va constata ca politistii nu au respectat aceste proceduri le va fi retras avizul de politie judiciara.

×