x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea După caniculă, vin furtuni! VREME REA în toată ţara, de duminică până marţi!

După caniculă, vin furtuni! VREME REA în toată ţara, de duminică până marţi!

16 Aug 2015   •   12:45
După caniculă, vin furtuni! VREME REA în toată ţara, de duminică până marţi!
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o avertizare de vreme rea, valabilă în toată ţara, în intervalul 16 august, ora 23,00 - 18 august, ora 23,00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toată ţara. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie, în noaptea de duminică spre luni, 16/17 august, în Banat şi Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în 24 de ore se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 de litri/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35 - 40 de litri /mp. De asemenea, vor fi şi căderi de grindină.

În Dobrogea, manifestări ale instabilităţii atmosferice îşi vor face apariţia din noaptea de luni spre marţi (17/18 august).

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Sursa: Agerpres



×
Subiecte în articol: meteo vremea prognoza meteo anm vreme rea