x close

Bogdan Vlãdãu – protagonistul celui mai nou sezon „Burlacul”, la Antena 1!

1
03 Iun 2013 - 13:25
Bogdan Vlãdãu – protagonistul celui mai nou sezon „Burlacul”, la Antena 1!


Dupã trei sezoane pline de adrenalinã, în care pretendentele burlacilor au demonstrat cã iubirea ca în poveşti chiar existã, suspansul, emoţiile şi trãirile intense îşi dau din nou întâlnire la Antena 1, în cel  mai nou sezon al reality show-ului „Burlacul”. Bogdan Vlãdãu este protagonistul celui de-al patrulea sezon al show-ului şi totodatã cel care va pune pe jar inimile domnişoarelor.

E tânãr, rebel şi nonconformist, aşa cã Bogdan Vlãdãu porneşte încrezãtor şi plin de speranţã în cãutarea sufletului-pereche: „Sunt convins cã voi porni în aventura vieţii mele. Abia aştept sã le cunosc mai bine pe fete, ştiu sigur cã ne vom distra pe cinste! Deja am remarcat câteva domnişoare care mi-au cam pus inima pe jar, iar cum formatul prevede şi câteva întâlniri private... sigur se va lãsa cu scântei!”

Dupã limuzine fremãtând de emoţii, sãruturi pasionale, întâlniri incandescente, dispute la scenã deschisã şi râuri de şampanie, un nou burlac se pregãteşte sã îşi gãseascã la Antena 1. Gazda show-ului, Cãtãlin Botezatu, este pregãtit sã îi împãrtãşeascã din experienţa lui, atât ca burlac al primului sezon, cât şi ca amfitrion al celorlalte douã.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook.


 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 6507


Mai multe titluri din categorie

REŢETA ZILEI: Ciorbă de ştevie de post

REŢETA ZILEI: Ciorbă de ştevie de post
Ingrediente: 7-8 legături de ştevie proaspătă, 2 linguri ulei, o ceapă mare, 3 morcovi medii, un ardei kapia, o felie de ţelină, 3 linguri bulion, un litru de borş, 40 g orez, un litru de apă...

Sarmale de pește (rețeta lui Radu Anton Roman)

Sarmale de pește (rețeta lui Radu Anton Roman)
Delicios prezintă Radu Anton Roman meniurile oamenilor Deltei. Se vede că a trăit între ei, că le-a mâncat bucatele și la băut licorile, dar, mai cu seamă, că s-a dedat savuros la felul lor de a...

Rețete românești. Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)

Rețete românești. Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)
Descoperită într-un caiet de rețete interbelic, din zona de sud a Ardealului, această rețetă de ruladă cu cremă o să vă încânte întâi de toate pentru că vă readuce gusturile...

O tara cu mai multe piramide decât Egiptul dar cu putini turiști

O tara cu mai multe piramide decât Egiptul dar cu putini turiști
Galerie Foto Sunt mai multe piramide in Sudan decat in Egipt, cu toate acestea ele sunt mai putin cunoscute. In Sudan, pe cursul Nilului se afla peste 250 de piramide; zona este incarcata de istorie, reprezinta leaganul unei...

Alviță de casă (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Alviță de casă (Rețeta lui Radu Anton Roman)
N-am gustat alviță de casă decât o dată în viață și în trecut (trist spune poetul: „ma-mprospatez cu dulcea-mi tinerețe mergând duios spre clipă ce-a murit, iar clipă viitoare tot...

Rețete românești. Salată de lăptuci, cu păpădie, arpagic și tarhon

Rețete românești. Salată de lăptuci, cu păpădie, arpagic și tarhon
O data cu primavara ne simtim inspirati sa gatim altfel. Dam mai multa importanta culorilor din farfurie. Verdele crud al salatei, cel intens al mararului ori al spanacului, carotul - morcovii au dintrodata un oranj...

REŢETA ZILEI: Ciulama de ciuperci de post

REŢETA ZILEI: Ciulama de ciuperci de post
Ingrediente: 1 kg ciuperci, 50 g făină, 200 ml ulei, 300 ml supă de legume, mărar, pătrunjel, sare, piper Mod de preparare: Se spală ciupercile, se taie și se pun la fiert, iar între timp se pregăt...

DJ Wanda a învățat să gătească special pentru „Chefi la cuțite”

DJ Wanda a învățat să gătească special pentru „Chefi la cuțite”
Nu a gătit niciodată până acum, ține în frigiderul de acasă o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie, mănâncă de când se știe la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi...

Anunț OFICIAL. Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

Anunț OFICIAL. Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct
Galerie Foto Doar câteva săptămâni o mai despart pe îndrăgita prezentatoare a Antenei 1, Simona Gherghe, de cel mai important moment din viaţa sa – venirea pe lume a micuţei sale, aşa că vedeta a decis...

Superlativele mapamondului. Cel mai UMED loc de pe Terra (VIDEO)

Superlativele mapamondului. Cel mai UMED loc de pe Terra (VIDEO)
Cocoţată pe un platou în Dealurile Khasi din nord-estul Indiei, localitatea Mawsynram este considerată cea mai ploioasă de pe Terra. Precipitaţiile medii se ridică aici la 11,86 de metri pe an, datorită...

Prajilă (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Prajilă (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Prajilă (papară, ratotă) se mai spune în Ardeal omletei, iar în Oltenia e o cârpeala de noră tânără și ne-nvatata: prin ia ruptă-n poale i se vede nu atât întunecata sărăcie...

Rețete românești. Păstrăvi mănăstirești

Rețete românești. Păstrăvi mănăstirești
În Postul Paștelui, puține sunt prilejurile de a mânca pește. Anul acesta, doar de Buna Vestire și de Florii. Cu atât mai mult prețuim astfel de rețete, iar atunci când ele vin direct din cu...

Rețete balcanice. Scordolea pentru mese de post, dezlegări și prânzuri de frupt

Rețete balcanice. Scordolea pentru mese de post, dezlegări și prânzuri de frupt
„Un sos balcanic” - il numeste Radu Anton Roman - neincercand sa-i afle radacinile adanci (desi o oarece indicatie da, dupa cum se va vedea mai departe), precizand de ce-l include in seria bucatelor...

Rețete dobrogene. Imam Bayldî

Rețete dobrogene. Imam Bayldî
Nu e gospodina in Dobrogea sau in tot intinsul sudic al Romaniei care sa nu stie sa gateasca imam baialdi, adica vinete umplute. Reteta nu-i nicideucm romaneasca, insa imprumutul e atat de vechi, incat de multa vreme am...

REŢETA ZILEI: Ciorbă ardelenească de varză

REŢETA ZILEI: Ciorbă ardelenească de varză
Ingrediente: 1,5 kg varză, 3 morcovi, o rădăcină de țelină, 2 cepe, 250 g roșii în bulion, 2 linguri făină, 1 lingură rasă de paprika dulce, un buchețel de cimbru proaspăt, 1/2 de legătură de...
Serviciul de email marketing furnizat de