x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos SURPRINZĂTOR! Aceste alimente delicioase accelerează procesul de slăbire

SURPRINZĂTOR! Aceste alimente delicioase accelerează procesul de slăbire

17 Mar 2016   •   17:51
SURPRINZĂTOR! Aceste alimente delicioase accelerează procesul de slăbire

Alimentele de dietă sunt în general asociate cu gustul fad, senzația continuă de foame și monotonie. În realitate, nu facem decât să ne limităm opțiunile și să ne lăsăm învinși în timpul curelor de slăbire, fără a ști că există opțiuni delicioase care nu doar că nu ne periclitează dietă, ba chiar din contră, accelerează procesul de pierdere a kilogramelor.

 

Potrivit abc.es, următoarele patru alimente delicioase trebuie consumate (mai ales) atunci când vrem să slăbim:

 

  1. Floricele de porumb

Sună incredibil, nu e așa? Totuși, este adevărat, dar dar în condițiile în care le evitați pe cele la pungă, pentru microunde. Pentru a vă bucura de beneficiile popcornului, trebuie să îl preparați acasă, cu foarte puțin ulei și fără sare. În acest fel, veți obține o gustare sănătoasă, sățioasă și gustoasă.

 

  1. Iaurt grecesc

Iaurtul grecesc are de două ori mai multe proteine decât celelalte iaurturi disponibile pe piață. Consecința firească este că după ce îl veți consuma vi se va face foame mai greu și veți putea reduce aportul caloric. În plus, în timp ce digeră proteinele organismul arde celulele adipoase. Totuși, trebuie să optați pentru varianta fără grăsimi și fără zahăr.

 

  1. Cafeaua

Cafeaua este băutura preferată a multor oameni. Ceea ce poate nu știați este că ne ajută să slăbim pentru că nu are calorii, accelerează metabolismului și este diuretică (previne retenția de lichide). Pentru a vă putea bucura de toate aceste beneficii trebuie să o serviți fără lapte și fără zahăr sau miere.

 

  1. Ouă

Un ou are doar 75 de kcal, 7 grame de proteine și o mulțime de nutrienți. După cum am explicat anterior, organismul arde grăsimi atunci când sunt ingerate proteine, spre deosebire de situațiile în care servim carbohidrați. Totuși, dacă aveți un nivel al colesterolului ridicat, nu trebuie să consumați ouă în fiecare zi.

×