x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Doar 5 minute pentru o siluetă de vis. Cel mai eficient antrenament pentru începători

Doar 5 minute pentru o siluetă de vis. Cel mai eficient antrenament pentru începători

03 Apr 2017   •   18:50
Doar 5 minute pentru o siluetă de vis. Cel mai eficient antrenament pentru începători

Multă lume nici măcar nu se apucă de făcut mișcare pentru că are senzația că trebuie să muncești cu orele la sală ca să arăți bine. Asta este în parte adevărat dar și neadevărat. Să explic: totul ține de așteptări. Dacă vrei să arăți ca un model de fitness, atunci da, trebuie să ai o dietă foarte drastică și să te antrenezi mult și constant.

Dacă vorbim, însă, în termeni de oameni normali, care mai au și alte preocupări în viață în afară de aspectul fizic dar care vor să arate decent într-o rochie scurtă sau să poată face sex cu lumina aprinsă, asta se poate și fără să-ți dai viața complet peste cap.

Iar eu sunt exemplul viu că se poate. Am o meserie pe care o pot face lejer și dacă am 100 de kile-n viu, nu mă controlează nimeni de la știri dacă am celulită, dar, vă spun sincer, nu știu cum să mă îmbrac în așa fel încât să-mi ascund celulita sau colăceii din jurul taliei. :)) Și cum nici n-am chef să învăț dar nici nu vreau să oripilez lumea, m-am apucat de treabă. :))

Citește tot articolul pe andreeasava.ro

×