x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Galerie FOTO. 400 de mașini, pe alese, de cumpărat la SAB

Galerie FOTO. 400 de mașini, pe alese, de cumpărat la SAB

de Cătălin Vărzaru    |    11 Oct 2019   •   11:01
Galerie FOTO. 400 de mașini, pe alese, de cumpărat la SAB
Sursa foto: Victor Stroe

Peste 400 de modele de autoturisme și vehicule comerciale sunt prezente la standurile Salonul Auto București & Accesorii 2019, care și-a deschis porțile ieri la Romexpo. Timp de zece zile, românii vor putea vedea cele mai noi automobile, le vor putea atinge și chiar contracta de la dealerii prezenți la expoziție.

 

Ca în fiecare an, expozanții vor avea și oferte speciale pregătite pentru aceast eveniment, pe lângă tichetele Rabla acordate de stat. „Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii aduce la start modele auto direct de la Frankfurt. Publicul va putea vedea 20 de modele auto în premieră naţională”, a declarat Sorin Rădăcineanu, unul dintre organizatorii evenimentului de la Romexpo. Vor exista, de asemenea, și cele mai noi modele electrice hibride.

 

„Din totalul autovehiculelor expuse, circa 30% sunt electrice şi hibrid, restul fiind convenţionale. Legat de numărul de vizitatori pe care îl estimăm, acesta se învârte în jurul a 70.000 de persoane”.

Albert Kiss, membru al echipei de organizatori

 

Ce mărci sunt prezente

Cei care plătesc biletul de 40 de lei și trec pragul Salonului vor acea de ales dintre mărcile Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo. Cu ocazia salonului, va fi expus și se vor putea face precontracte pentru noul Ford Puma, hibridul produs în România la fabricile din Craiova.

 

Se caută meseriaşi

În cadrul Salonului, care se întinde pe o suprafață de peste 25.000 de metri în Pavilionul B2 și zona exterioară adiacentă, vor avea loc și workshopuri dedicate transportatorilor, invențiilor și inovațiilor românești în domeniul auto, precum și o bursă a locurilor de muncă pentru industria de profil prezentă în România. În ultimele două zile ale Salonului, 19-20 octombrie, în spațiile exteiorare vor avea loc concursuri de îndemânare auto și dragrace. SAB este deschis zilnic între orele 10 și 20, copiii sub 7 ani și persoanele cu dizabilități având acces gratuit.

 

 

 

×