x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Cel mai tare din parcare: Cu 320 km/h, la bordul unui Lamborghini închiriat!

Cel mai tare din parcare: Cu 320 km/h, la bordul unui Lamborghini închiriat!

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2022   •   11:49
Cel mai tare din parcare: Cu 320 km/h, la bordul unui Lamborghini închiriat!
Sursa foto: Hepta

Un șofer a închiriat un Lamborghini de 200.000 de lire sterline și s-a filmat în timp ce conducea cu 320 km/h pe autostradă.

Imaginile au fost filmate în SUA de către pasagerul mașinii, scrie The Sun. Bărbatul conducea cu viteză mare pe ploaie înainte ca mașina să se rotească pe șosea. "Conducem cu 315 km/h, 320 km/h, nu-mi pasă", spune șoferul în înregistrarea video.

El și prietenul său au rămas în stare de șoc după ce au văzut mașina de lux distrusă în totalitate și cuprinsă de flăcări. Cei doi bărbați nu au fost răniți în urma accidentului, dar au pus alte vieți în pericol.

Din acest motiv, experții în securitate auto recomandă șoferilor să încetinească și să lase mai mult spațiu între ei și vehiculele din față, deoarece distanțele de oprire pe ploaie sunt mai mari.

Utilizatorii Reddit, unde au fost încărcate imaginile, au fost indignați după ce au vizionat videoclipul, majoritatea spunând că șoferul este iresponsabil.

"320 km/h pe ploaie. Ce ar putea să meargă prost?”, s-a întrebat un utilizator. Un altul a spus: "Nu cred că șoferul este în regulă. Se pare că creierul său a fost înlocuit cu brânză elvețiană". Câțiva utilizatori se întreabă dacă asigurarea mașinii va acoperi costurile de reparare a Lamborghini-ului. Unul dintre ei a spus: "Asigurarea ar putea fi puțin problematică dacă o accidentezi la peste 300 km/h".

 

×
Subiecte în articol: lamborghini depasire viteza