x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Dacia a lansat versiunea de top Logan Prestige

Dacia a lansat versiunea de top Logan Prestige

22 Oct 2015   •   15:30
Dacia a lansat versiunea de top Logan Prestige

Dacia a lansat versiunea de top Logan Prestige, care poate fi deja comandată în reţeaua de comercializare din întreaga ţară, au anunţat, joi, reprezentanţii producătorului auto.

Dacia Logan Prestige dispune de numeroase dotări, precum sistem de climatizare cu reglare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, geamuri electrice faţă cu comandă pe partea şoferului, planşă de bord specifică echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, tapiţerie cu design nou, jante de 16 inch, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare sau proiectoare dublu optice.

"Noua versiune Logan Prestige va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei Euro 6 şi care constituie în acelaşi timp cele mai solicitate propulsoare de către clienţii gamei Logan", se precizează într-un comunicat al Dacia transmis AGERPRES.

Clienţii pot opta între motorul pe benzină de 1.2 litri şi 16 supape, de 73 CP şi cel diesel 1.5 dCi de 75 CP.

Preţurile de achiziţie al noii versiuni sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul motorizării pe benzină şi de 11.700 de euro cu TVA pentru versiunea diesel. AGERPRES

×
Subiecte în articol: logan prestige