x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto De ce a fost anulat cel mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, Constanţa Rally Show 2016

De ce a fost anulat cel mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, Constanţa Rally Show 2016

19 Aug 2016   •   20:40
De ce a fost anulat cel mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, Constanţa Rally Show 2016

Constanţa Rally Show 2016 fusese programat iniţial pe 5-6 august, apoi amânat pentru pentru 26-27 august..

Evenimentul a fost anulat deoarece organizatorii nu au reuşit să obţină în timp util avizele pentru desfăşurarea celui mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, informează un comunicat remis vineri AGERPRES.

Mihai Tănase, director organizatoric Constanţa Rally Show, a declarat: "Sunt prea puţine cuvinte pentru a-mi exprima dezamăgirea şi frustrarea care mă încearcă, dar cu siguranţă, mai presus de orice este sănătatea familiei mele şi a mea şi cu certitudine nu am educaţia necesara pentru acest joc 'ai şapcă/ n-ai şapcă'. În cadrul diverselor şedinţe de lucru la care am participat, s-a vehiculat ideea că de fapt evenimentele automobilistice din România sunt ilegale şi pe cale de consecinţă, noi, cei care ne ocupam cu aşa ceva suntem practic nişte 'infractori', Constanţa fiind oraşul în care se respectă cu stricteţe legea. În altă ordine de idei mi s-a sugerat că locul motorportului românesc este pe pistele aeroporturilor din ţară, în parcările private ale centrelor comerciale şi nicidecum în centrul unui oraş cum este Constanţa".

"Aşadar, în acest context în care timp de 3 luni s-a muncit pe rupte, în care s-au cheltuit bani pentru ca acest eveniment să se ridice la standardele ridicate de către noi acum 4 ani, azi suntem forţaţi de împrejurări să anunţam anularea evenimentului. S-au făcut hărţi, trasee, roadbook, planuri de securitate (5 variante), grafică şi producţie outdoor, website, s-au făcut rezervări de cazare, discuţii cu furnizori şi multe altele, toate de profesionişti, cu şi pentru profesionişti", a adăugat Mihai Tănase.

Sursa: AGERPRES

×