x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri 2013: Discovery ne promite peste 2.000 de ore de programe noi

2013: Discovery ne promite peste 2.000 de ore de programe noi

de Sebastian S. Eduard    |    31 Ian 2013   •   06:58
2013: Discovery ne promite peste 2.000 de ore de programe noi

Discovery Networks va difuza anul acesta peste 2000 de ore noi de programe pe canalele disponibile în România, printre care Discovery Channel, TLC, Animal Planet sau Discovery Science, informează canalul.

Printre premierele Discovery Channel de anul acesta se numără “Life”, unul dintre cele mai impresionante seriale de istoria naturii, realizat în colaborare cu BBC şi narat chiar de Sir David Attenborough, “Imperiul nelegiuiţilor”, un program despre cele mai cunoscute familii de gangsteri din Statele Unite, “Ed Stafford – Naked and Marooned”, unul dintre cele mai originale programe de supravieţuire în care un om este lăsat singur pe o insulă pustie, “Oraşe în secţiune”, din care aflăm ce se ascunde sub marile metropole ale lumii, dar şi sezoane noi din “Dynamo şi magia imposibilului”, “Doi nebuni pe patru roţi”, “Curiosity” sau “Vânătorii de mituri”.

Canalul pentru femei TLC îşi va suprinde fanii cu sezoane noi din “Regele cofetarilor”, “Probleme stânjanitoare” şi “Masterchef US”, dar şi cu seriale în premieră precum “Crafts Wars”, un program despre lumea artizanatului manual, prezentat de actriţa Tori Spelling, “The Food Hospital”, o serie care explorează ipoteza că hrana poate fi folosită ca medicament, “Honney Boo Boo”, un serial despre familia unei fetiţe din Georgia, care a devenit un adevărat fenomen media în SUA, sau “Fashion Stars”, un program despre modă, prezentat de Jessica Simpson, Nicole Richie şi John Varvatos.

Animal Planet continuă să-i surprindă pe telespectatori cu serii noi despre lumea animalelor precum “Insectele lui Dominic Monaghan”, în care celebrul actor din Lost: Naufragiaţii şi Stăpânul inelelor caută în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii cele mai caudate insecte, sau “Glory Hounds”, o serie despre câinii militari utilitari.

Pe Discovery Science telespectatorii vor putea urmări programe noi precum “Profeţii Universului SF”, creat de celebrul Ridley Scott sau “This Changes Everything”, în care actorul James Woods discută despre tehnologie şi despre problemele etice care se pun în cazul nanotehnologiei sau biologiei sintetice.

ID Investigation Discovery îşi aşteaptă fanii cu serii noi precum “Wives with Knives”, despre poveştile fascinante ale unor femei care au fost nevoite să lupte pentru supravieţuire la propriu,  sau “Pretty Bad Girls”, un program despre femei criminale care au ucis cu premeditare.

Pe Discovery World vor fi difuzate programe noi precum “Secrets of” …, o incursiune în lumea forţelor speciale precum Delta Force, CIA Black Ops, Navy Seals şi Green Berets,  sau sezonul 6 din “True Stories”, un serial despre evenimente din viaţa reală care au inspirat unele dintre cele mai celebre filme blockbuster de la Hollywood.
Cu ocazia începerii serialului “Ştiinţă şi magie”, Discovery l-a invitat în România pe Ben Hanlin, unul dintre cei patru magicieni din emisiune şi unul dintre cei mai tineri membri ai grupului The Magic Circle. Ben a vizitat şi câteva şcoli din capitală pentru a le vorbi elevilor despre legătura dintre ştiinţă şi magie, cu ocazia aniversării unui an de Şcoala Discovery. Ben Hanlin este cea de-a 4-a vedeta Discovery care vine în România în ultimul an, după vizita lui Danny Forster, prezentatorul emisiunii “Tehnologie extremă” şi cea a lui Bill şi Gary, prezentatorii seriei “Doi nebuni pe 4 roţi”.  

×
Subiecte în articol: Discovery