x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1 în cea mai importantă zi a anului

Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1 în cea mai importantă zi a anului

14 Ian 2012   •   19:01
Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1 în cea mai importantă zi a anului

Romania a trait doua evenimente extrem de importante la data de 13 ianuarie. Presedintele Basescu a cerut public retragerea noii legi a sanatatii in urma presiunii exercitate de societatea civila, iar romanii au iesit in strada pentru a-si manifesta sustinerea fata de dr. Raed Arafat si pentru a-si exprima nemultumirea fata de conducatorii tarii.

Publicul fidel televiziunilor de stiri a urmarit desfasurarea acestor evenimente la Antena 3, conform Kantar Media. Astfel, cu o medie de 9.9% cota de piata la nivelul intregii zile, Antena 3 s-a impus ca fiind cel mai urmarit post TV informativ, ocupand in clasamentul general pozitia a treia, dupa Pro TV si Antena 1. Principalul sau concurent s-a clasat pe locul 5, cu o medie a cotei de piata semnificativ mai mica.
Antena 3 s-a detasat in cel mai disputat interval orar, obtinand o medie de 11.9% share si 5.7% rating, reusind performanta de a fi nu numai televiziunea de stiri numarul 1, dar si a doua optiune de pe piata, dupa Pro TV. De asemenea, cifrele inregistrate de Antena 3 au fost mai mult decat duble fata de cele ale competitorului direct, care a atins 5.3% cota de piata si 2.5% rating. Minutul de aur a fost atins la ora 20:59, cand Antena 3 a fost lider de piata cu emisiunea Subiectiv realizata de Razvan Dumitrescu. Datele de audienta indica pentru acest moment 9.1 puncte rating si 17.7% cota de piata si atesta ca un numar de 839.000 telespectatori priveau emisiunea lui Razvan Dumitrescu.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media