x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cele mai tari talkshow-uri mondene revin la Antena 2!

Cele mai tari talkshow-uri mondene revin la Antena 2!

04 Sep 2011   •   21:00

De astazi, productiile consacrate ale Antenei 2 se intorc pe micile ecrane! Desi mai toata vara a mun­cit pe rupte, Mihai Morar se pre­ga­tes­te, cu toate panzele sus, de un nou sezon "Rai, da’ Buni", pe care abia il asteapta, alaturi de asistenta lui, Marina Dina. De luni pana joi, de la 19:30. Cristi Brancu si "Agentul VIP" se intorc din 5 septembrie, in fiecare seara, de luni pana joi de la 21:30 si vineri de la 21:00.

Pentru noul sezon, echipa Agentului VIP pregateste surprize de senzatie! Lenuta, noul personaj al Agentului VIP, interpretat de Marilena Che­laru, va fi prezenta la toate petrecerile importante ale Bucurestiului, unde va "aborda" invitatii evenimentelor intr-o maniera originala. Cristi Brancu va prezenta, pe langa "Agentul VIP", si deja celebra emisiune "Confi­den­tial", alaturi de Oana Turcu. Dupa o vara in care s-a pastrat in forma maxima, da­to­rita baietelului ei, David, "alaturi de care n-ai nici o clipa de repaus", Diana Munteanu Niculescu revine si ea, in fiecare sambata, de la 19:30, cu emisiunea "Conferinta de Presa".

Oreste va fi prezent sambata de sambata, la Antena 2, cu subiecte controversate ale emisiunii "Codul lui Ores­te". Simona Balanescu cu "Traieste Sanatos", cel mai de incre­de­re show medical din Ro­ma­nia, va asteapta dupa-amiezile, de luni pana vineri, de la orele 15:30. In fine, Fredi Camacho si Ana Maria Petre abia asteapta duminicile, sa "Petrecem K lumea" impreuna cu ei la Antena 2! "Distractia pe vremea mea" si "Dincolo de aparente" ra­man repere ale Antenei 2 si promit sa va aduca numai invitati unul si unul! Nu in ultimul rand, "It’s show time" cu Oana Mares asigura numai subiecte de senzatie!

×
Subiecte în articol: mass media