x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Concurenţii Top Chef şi-au scos preparatele la vânzare în Piaţa Obor. Uite cât preţ pun românii pe mâncarea sofisticată!

Concurenţii Top Chef şi-au scos preparatele la vânzare în Piaţa Obor. Uite cât preţ pun românii pe mâncarea sofisticată!

de CS    |    28 Dec 2012   •   11:18
Concurenţii Top Chef şi-au scos preparatele la vânzare în Piaţa Obor. Uite cât preţ pun românii pe mâncarea sofisticată!
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Pentru cea de-a opta ediţie Top Chef, difuzatã mâine searã, de la 22:30, la Antena 1, echipa a ales ca locaţie Piaţa Obor - cea mai frumoasã piaţã din capitalã, cu fructe şi legume proaspete, iar provocarea primei probe nu e deloc uşoarã: trebuie sã facã rost gratis de fructe şi legume, pentru un piure colorat.

Probabil epuizaţi de alergãtura prin piaţã, concurenţii nu se concentreazã îndeajuns, astfel cã rezultatul nu e tocmai pe placul juraţilor: „Nu v-a inspirat piaţa! Pãcat de ziua asta frumoasã de toamnã şi de culorile de pe tarabe”, a spus Nicolai Tand. În semn de mulţumire, concurenţii le oferã preparatele lor tocmai oamenilor din piaţã, care i-au ajutat.

Nici cea de-a doua probã nu e mai prejos: concurenţii trebuie sã facã un preparat de tip fast food, pe care sã îl vândã mai apoi în piaţã, în doar 3 minute! Desigur, apar mici glumiţe între concurenţi şi ies la ivealã şi unii nemulţumiţi de asocierea lor cu produsele fast food: Giovanni – considerã cã e o altã categorie de restaurant, în vreme ce pe Dan Bogatu nu l-ar deranja nici o tarabã la Obor, atâta timp cât ies bani din asta. Rãzvan Alexandru este cel mai mândru, a avut un preparat unic, apreciat de juriu, pe care a obţinut 20 de lei şi un kg de mere. Pentru prima oarã în show, concurenţii decid soarta a doi dintre colegii lor, pe care îi trimit acasã fãrã menajamente.

×