x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Duminică, la Antena 1, Dan Negru propune un nou show: Demascarea

Duminică, la Antena 1, Dan Negru propune un nou show: Demascarea

de Cristiana Stamatescu    |    05 Iul 2012   •   13:12
Duminică, la Antena 1, Dan Negru propune un nou show: Demascarea

Duminica aceasta, la Antena 1, vedetele intra in jocul unor deghizari spectaculoase! Dan Negru aduce show-ul care ii va lasa masca pe telespectatori. Zeci de vedete intra in jocul mastilor, intr-o serie de deghizari de senzatie. In spatele unui machiaj de exceptie si al costumelor spectaculoase se vor ascunde unele dintre cele mai indragite vedete ale Romaniei, nume cunoscute din muzica, sport, teatru, televiziune sau alte domenii. Cine sunt acestea, ce roluri vor avea si daca echipele intrate in lupta in fiecare editie le vor recunoaste, ramane de vazut numai la “Demascarea', in fiecare duminica de la 20.20.

Poveste.
In vara aceasta, fiecare masca ascunde o poveste. Zeci de vedete si personaje celebre intra in jocul mastilor. Chipul, vocea, atitudinea ... nimic nu ii tradeaza. Sunt celebri si totusi nu iti poti da seama cine sunt! In fiecare editie “Demascarea', pentru a deconspira identitatea vedetelor mascate, doua echipe vor intra in lupta. Fiecare echipa va avea un capitan ales pe spranceana, tot din lumea vedetelor autohtone. Acestia vor pune cap la cap orice informatie le ofera vedeta mascata, desi indiciile nu vor fi multe. Fiecare vedeta le va prezenta un moment artistic special asa ca fiecare gest, fiecare miscare, fiecare sunet va fi analizat cu atentie si pe seama lor, echipele vor incerca sa ghiceasca cine se ascunde sub fiecare masca.

Traditie.
“Sper ca “Demascarea' va continua traditia inceputa cu mai bine de doisprezece ani in urma cu “Academia vedetelor' si continuata cu marile show-uri care au facut istorie in divertismentul de televiziune – “Ciao Darwin', “Te pui cu blondele?', “Plasa de stele' sau cele doisprezece Revelioane. Cu siguranta vom pastra ritmul si vom aduce un show care va lasa urme adanci in divertismentul de televiziune!' a declarat Dan Negru.

Programele moderate de campionul divertismentului, Dan Negru, multe dintre ele formate internationale, au stabilit recorduri de audienta, iar Dan a reusit sa se impuna nu doar un nume de referinta in divertismentul de televiziune, ci si sa se reinventeze odata cu fiecare emisiune prezentata.

Succesul lui Dan Negru s-a facut cunoscut si peste Prut, la inceputul lui 2010 acesta primind o propunere de colaborare din partea unei renumite televiziuni din Republica Moldova. Dan a raspuns pozitiv invitatiei de a prezenta un show, in direct, in prime-time, la Chisinau, astfel ca indragitul prezentator a revenit la a face naveta, ca odinioara, doar ca de data aceasta pe ruta Bucuresti-Chisinau.

Programele moderate de Dan Negru, multe dintre ele formate internationale, au stabilit recorduri de audienta, iar Dan a reusit sa se reinventeze odata cu fiecare emisiune prezentata

×