x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 80% dintre șampoanele destinate bebelușilor și copiilor pot provoca alergii. Află ce pericole îi pândesc pe cei mici

80% dintre șampoanele destinate bebelușilor și copiilor pot provoca alergii. Află ce pericole îi pândesc pe cei mici

26 Ian 2016   •   21:06
80% dintre șampoanele destinate bebelușilor și copiilor pot provoca alergii. Află ce pericole îi pândesc pe cei mici

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România lansează Campania națională de informare și conștientizare a consumatorilor intitulată „S.O.S – produsele cosmetice și de îngrijire personală".

Alegerea unui produs cosmetic sau de îngrijire personală nu mai este un lucru atât de ușor de făcut, datorită multitudinii de ingrediente de natură chimică folosite la fabricarea acestor produse, dar și aspectelor ce țin de etichetare, coroborate și cu unele lipsuri de natură legislativă. Această campanie de informare se adresează tuturor celor care sunt preocupați de propria sănătate. La fel ca în toate acțiunile sale, APC România își asumă misiunea să aducă la cunoștința consumatorilor informațiile necesare utilizării, în cunoștință de cauză, a cosmeticelor și produselor de îngrijire personală. De asemenea, vom răspunde la întrebările consumatorilor, dar vom prezenta și alternative la cosmeticele și produsele de îngrijire personală realizate la nivel industrial.

Te-ar putea interesa și:
Află tot ce trebuie să știi despre efectul uluitor al CONSUMULUI DE LĂMÂI CONGELATE

În perioada 10 ianuarie – 15 ianuarie 2016 au fost achiziționate din marile structuri comerciale 55 tipuri de șampoane pentru bebeluși/copii, în vederea analizării etichetei acestora din punctul de vedere al ingredientelor și al corectitudinii informațiilor și mențiunilor. 

Iată la ce concluzii a ajuns analiza specialiștilor Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România:
.......................................................

Citește mai departe AICI

×