x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 9 investiții de care ai nevoie când te muți la casa ta

9 investiții de care ai nevoie când te muți la casa ta

19 Iul 2022   •   14:16
9 investiții de care ai nevoie când te muți la casa ta
Sursa foto: shutterstock.com

Când te muți în propria casă, este un vis devenit realitate. Mutarea este un proces ce implică o mulțime de detalii de care este bine să ții cont, întrucât, mai devreme sau mai târziu, vei avea nevoie de tot felul de lucruri. Sunt necesare însă investiții serioase, iar pe nouă dintre cele mai importante ți le prezentăm în cadrul acestui articol, pe care te invităm să îl parcurgi.

1.Electrocasnice

Acestea sunt deosebit de importante, in special cele mari, dar și cele mici. Un frigider este esențial pentru orice locuință nouă. De asemenea, o mașină de spălat este necesară. Un card de cumpărături este soluția ideală în situațiile în care dorești să îți gestionezi în mod eficient bugetul pentru investițiile în noua casă.

2.Pat

Un pat confortabil este o altă investiție serioasă pentru locuința proprie. Este imposibil să omiți locul în care vei dormi. Patul trebuie ales cu mare grijă, pentru a avea parte de confort sporit. De calitatea lui depinde și cea a somnului tău, astfel încât unul dintre factorii răspunzători pentru odihna ta îl reprezintă chiar patul.

3.Dulap

Indiferent de dimensiunile locuinței tale, este nevoie să achiziționezi un dulap suficient de încăpător. Optează pentru unul care să se încadreze de minune în stilul de decor al dormitorului, dar care să fie pe cât se poate de practic. Poți alege un dulap prevăzut cu oglindă, care mărește vizual spațiul și, în plus, vei avea cum să îți probezi mai ușor ținutele de zi cu zi și de ocazie.

4.Veselă pentru gătit

Nu te poți instala în noua casă fără să investești în veselă pentru gătit. Acestea sunt foarte importante, întrucât trebuie să fie de calitate înaltă și ușor de manevrat. Achiziționează veselă rezistentă pentru gătit, din categorii variate, pentru mai multe tipuri de mâncare.

5.Tacâmuri

În mod evident, este esențial să investești în tacâmuri rezistente și care să se potrivească cu aspectul bucătăriei tale. Alege seturi de linguri, furculițe și cuțite de diferite dimensiuni, pentru mai multe preparate.

6.Corpuri de iluminat

Deși sunt printre ultimele elemente decorative importante într-o locuință nouă, nu trebuie ignorate. Investește în corpuri de iluminat care să se integreze în stilul în care ai decorat casa. Mizează pe unele care să se potrivească atât cu decorul, cât și cu personalitatea ta. Optează pentru lămpi, veioze și lustre în forme și culori adecvate fiecărei încăperi.

7.Duș/Cadă

Alege pentru locuința ta cea nouă un duș sau o cadă, în funcție de preferințe și de dimensiunea spațiului din baie. Există tot felul de sisteme moderne ce le pot însoți, astfel că baia va deveni un loc nu doar pentru realizarea igienei zilnice, ci și pentru relaxare.

8.Prosoape

Și acestea reprezintă elemente importante în locuința ta cea nouă. Alege să achiziționezi prosoape pufoase, din fibre absorbante, care să fie confortabile și moi la atingere. Acordă atenție materialului din care sunt confecționate, precum și nivelului de densitate - cu cât densitatea este mai crescută, cu atât sunt mai absorbante. De asemenea, contează și modul în care au fost confecționate. De pildă, prosoapele care au fire de bumbac răsucite au o rezistență sporită.

9.Perdele

Casa fără perdele sau draperii ori jaluzele arată incomplet. Achiziționează unele care să se poată integra cu succes în stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru fiecare cameră din casa ta. Îți recomandăm modele cu puține elemente, pentru a pune în evidență restul decorațiunilor.

 

Așadar, gândește-te de două ori înainte și fă investiții pe care nu le vei regreta! Ia în calcul sugestiile noastre și alege tot ce este important pentru confortul din locuința ta cea nouă!

×