x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Adrian Vasilescu avertizează clasa politică: E pericol în 2012. Fără promisiuni deşarte sau pomeni electorale!

Adrian Vasilescu avertizează clasa politică: E pericol în 2012. Fără promisiuni deşarte sau pomeni electorale!

05 Aug 2011   •   07:34
Adrian Vasilescu avertizează clasa politică: E pericol în 2012. Fără promisiuni deşarte sau pomeni electorale!

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu atrage atentia clasei politice "sa nu scape haturile" in anul electoral 2012. Oficialul BNR spera ca politicienii sa nu faca "promisiuni desarte" si nici sa nu mearga cu "pomeni electorale".

"E un pericol! Intotdeauna in anii electorali, noi am scapat haturile si nu numai noi. Cam toate tarile scapa haturile in anii electorali", a declarat Vasilescu la RFI.

Adrian Vasilescu considera ca "sirul de drame pe care le-a adus criza, sirul de suferinte in casele oamenilor i-a invatat minte pe politicieni si vor fi cu ochii in patru nici sa nu faca promisiuni desarte, nici sa nu vina cu pomeni electorale".

Majorarea salariilor este posibila, dar cu anumite conditii

Intrebat daca anuntata majorare a salariilor bugetarilor anul viitor se inscrie in categoria masurilor electorale, Adrian Vasilescu a spusca "daca bugetul va fi construit in asa fel incat sa poata aduce fara cresteri de taxe o plaja mai larga de venituri bugetare, atunci este firesc sa se produca de la 1 ianuarie cresterea salariilor bugetare".

In opinia oficialului BNR, campania electorala din 2012 va avea "un specific aparte".

"Eu as spune ca si tara s-a mai trezit si oamenii vor fi cu ochii pe politicieni si vor astepta nu promisiuni, ci analize si demonstratii practice, privind modul in care poate fi scoasa Romania din incurcatura in care a intrat", apreciaza consilierul guvernatorului BNR.

×