x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Auchan a cumpărat plaftorma Tractorul

Auchan a cumpărat plaftorma Tractorul

de Daniela Ivan    |    09 Apr 2012   •   13:40
Auchan a cumpărat plaftorma Tractorul

Grupul francez Auchan a preluat de la Flavus Investitii, prin intermediul diviziei imobiliare, Immochan, proiectul imobiliar care va fi dezvoltat pe fosta platforma industriala Tractorul din Brasov, unde intentioneaza sa construiasca un centru comercial.

"Exista o tranzactie intre Auchan si Flavus Investitii, dar mai multe detalii vor fi oferite de Auchan intr-o conferinta de presa, organizata independent de noi", au declarat reprezentantii Flavus Investitii, care au cumparat in 2007 fosta uzina Tractorul, pentru 77 milioane de euro.

Pe fosta platforma Tractorul, Flavus Investitii urma sa dezvolte un proiect mixt, de birouri, locuinte, retail, care ar fi necesitat fonduri de 1,5 miliarde de euro si a carui constructie s-ar fi intins pe o perioada de peste 10 ani.

Surse din piata imobiliara au declarat pentru Mediafax ca grupul francez a preluat integral proiectul, urmand sa dezvolte pe cont propriu partea de retail, iar pentru celelelate zone sa caute parteneri sau chiar sa revanda aceasta componenta.

×
Subiecte în articol: tractorul auchan