x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie FERMA PREŞEDINTELUI. Băsescu depre Nana: Dacă vinde, plăteşte creditul şi iese în câştig

FERMA PREŞEDINTELUI. Băsescu depre Nana: Dacă vinde, plăteşte creditul şi iese în câştig

02 Mar 2014   •   21:23
FERMA PREŞEDINTELUI. Băsescu depre Nana: Dacă vinde, plăteşte creditul şi iese în câştig

Traian Băsescu este foarte mulţumit de afacerea cu terenuri făcută de Ioana Băsescu şi spune că dacă fiica sa ar vinde în acest moment ferma de la Nana, ar acoperi creditul şi ar ieşi în câştig.
“Eu am vrut să cumpăr terenul, dar nu am putut să iau creditul. Ioana în niciun caz nu are vocaţie de agricultor. Eu aş fi vrut să cumpăr acest teren, am verificat care sunt condiţiile de creditare mai ales că fiind teren agricol, deci cu o perspectivă de creştere, mi se părea că e foarte firesc să obţii un credit garantat doar cu terenul”, a declarat şeful statului prezent la emisiunea tv “După 20 de ani”.

La precizarea moderatorului emisiunii cum că la o rată de 5.000 de euro, câştigurile Ioanei Băsecu ar fi duble, şeful statului a comentat: “Ioana câştigă bine, nu foarte bine. Venituri, pentru că notarii lucrează pentru stat, nu pentru ei şi au comision din operaţiunile pe care le fac”. El spune că fiica sa şi-a declarat veniturile la bancă atunci când a luat creditul, dar nu poate face publice sumele câştigate din cauza confidenţialităţii pe care o are cu clienţii săi.

“Eu sunt de acord că a părut gestul sfidător, dar creditul a fost legal şi nu au fost bani negri. Ioana are un venit care s-a încadrat în criteriile bănci. Eu sunt de acord ca eu şi familia mea să nu fim deasupra drepturilor pe care le au cetăţenii obişnuiţi ai României. Dar aceleaşi drepturi cu un cetăţean român care are venituri cât are fiica mea, le avem. În plus, fiica mea care este oficial deţinătoarea terenului poate să îl piardă în momentul în care nu pălteşte ratele. Şi vă asigur că dacă ar vinde în acest moment terenul scoate şi banii de credit şi ar mai şi câştiga nişte bani”, a spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: ferma presedintelui