x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Fan Tour - firma de transport colete din România în Anglia cu care merită să colaborezi!

Fan Tour - firma de transport colete din România în Anglia cu care merită să colaborezi!

11 Iul 2022   •   12:26
Fan Tour - firma de transport colete din România în Anglia cu care merită să colaborezi!

Cauți o firmă de transport colete din România în Anglia? Internetul este plin de astfel de firme, iar asta înseamnă că ți-e cu atât mai greu să faci o alegere. Astăzi vei afla informații despre una dintre cele mai bine cotate firme de transport colete din România în Anglia și retur.

Este vorba așadar despre FanTour. Sediul firmei se află în județul Suceava, dar asta nu este un impediment pentru tine dacă, de exemplu, locuiești în sudul țării. Personalul firmei se deplasează oriunde este nevoie în România pentru a ridica coletul pe care ulterior îl transportă în Anglia.

O firma serioasă de transport colete din România în Anglia? Cu siguranță Fan Tour!

Cererea pe partea de livrări colete din România în Anglia a crescut în ultimul timp foarte mult. La fel de mult a crescut și oferta, însă nu la standardele pe care publicul le așteaptă. Nu toate firmele de livrări colete din România în Anglia prezintă profesionalismul mult dorit, iar de aici dezamăgirile se țin în lanț.

Dacă vrei să colaborezi doar cu profesioniști în domeniu, alege un încredere serviciile Fan Tour. Toți clienții pe care i-a avut până acum această firma transport colete Romania Anglia au fost pe deplin mulțumiți. Vorbim de personal cu pregătire, amabilitate și mult respect față de clienți și de coletele lor.

Mai mult decât atât, Fan Tour promovează și comunicarea eficientă, așa că orice fel de întrebări ai avea vizavi de cum se efectuează expedierea, de exemplu, ei îți vor răspunde. Oricum pe toată perioada colaborării vei ține legătura constant cu livratorul desemnat.

Cum trimiți un colet din România în Anglia cu Fan Tour?

Acum e mai simplu ca oricând, am putea spune, să trimiți un colet din România în Anglia deoarece sunt atâtea firme specializate în acest serviciu. Fan Tour rămâne în continuare principala recomandare, așa că dacă livrezi cu ei pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt simpli.

Cum trimiți un colet din România în Anglia cu Fan Tour? Ei bine, accesezi fantour.ro, secțiunea transport colete Anglia. Acolo vei găsi un formular pe care trebuie să îl completezi atent. Completarea lui înseamnă rezervarea unui loc pentru coletul tău pe care vrei să îl trimiți în Anglia.

După ce trimiți formularul, personalul va lua legătura cu tine pentru a pune la punct și alte detalii. Fan Tour livrează coletele doar în weekend, așadar va trebui să stabiliți o oră aproximativă.

Tot cu Fan Tor va trebui să discuți și despre locul din care coletul tău va fi ridicat. Veți ajunge cu siguranță la un numitor comun. Ei sunt mereu flexibili în acest sens.

Pregătirea coletului pentru livrare trebuie să fie făcută cu simt de răspundere. Ai grijă ce produse pui în colet - să nu fie produse perisabile, bunuri de o mare valoare, obiecte interzise în România sau în Anglia, țara în care se face livrarea. De asemenea, ai grijă la modul în care le pregătești. Ideal ar fi ca bunurile fragile să fie însemnate în prealabil. Astfel curierul va ști că pe acelea trebuie să le trateze cu și mai multă grijă. Poți folosi oricând folie cu bule pentru un plus de protecție.

Curierul trebuie să știe în mare parte ce se află în pachetul tău, după cum am enunțat și anterior, pentru a ști cum să îl manevreze. Atenție și la spațiul din colet - încearcă să nu lași deloc spațiu liber în el pentru a nu exista niciun fel de pericol de ciocnire.

Când ajunge un colet trimis în România în Anglia? Dacă alegi să livrezi colete din România în Anglia cu Fan Tour, acesta va ajunge în weekend, căci doar atunci se ocupă de expedieri experții în domeniu. Recomandat este să discuți în ziua livrării și cu destinatarul pentru a fi sigur că va fi acasă pe când ajunge curierul.

Pentru a afla mai multe informații despre această firmă de transport colete din România în Anglia, dar și retur, accesează website-ul oficial - fantour.ro. Iar dacă detaliile prezentate nu îți sunt suficiente, ia legătura cu personalul.

 

Date de contact Fan Tour

Str. Principală 6, Antoceni, Suceava, România

0746 838 702

contact@fantour.ro

 

×