x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Apr 2008   •   00:00

ACHIZIŢIE. Grupul Lactalis, prezent deja în Serbia, Republica Moldova, Ucraina şi Grecia, îşi consolidează prezenţa în sud-estul Europei, o dată cu preluarea diviziei de lactate a companiei româneşti La Dorna. “Vom de

ACHIZIŢIE. Grupul Lactalis, prezent deja în Serbia, Republica Moldova, Ucraina şi Grecia, îşi consolidează prezenţa în sud-estul Europei, o dată cu preluarea diviziei de lactate a companiei româneşti La Dorna. “Vom dezvolta această companie deja organizată pe principii compatibile cu cele ale grupului nostru”, a declarat preşedintele Lactalis, Emmanuel Besnier. Omul de afaceri Jean Valvis a vîndut La Dorna către Lactalis, într-o tranzacţie evaluată între 70 şi 90 de milioane de euro.

 

 

TRANSPORT. Compania Pacific International Lines îşi lansează azi noul serviciu de transport maritim Sino Black Sea. Acest serviciu de transport containerizat asigură legături directe dinspre cele mai importante porturi din China spre Marea Neagră şi implicit Constanţa, văzută ca poartă spre Est a României şi a UE. Noile facilităţi vor crea noi relaţii economice între companiile româneşti şi cele asiatice. Pacific International Lines, cu sediul în Singapore, este clasată pe locul 19 în topul mondial de profil. (Daniel Ionaşcu)

 

 

Joburi. Companiile din România caută personal pentru vînzări, servicii clienţi, IT şi inginerie, potrivit unui tîrg de locuri de muncă online organizat de site-ul de recrutare MyJob. Astfel, pe parcursul unei luni, 750 de companii au oferit peste 3.800 de locuri de muncă, din care 800 au fost pe domeniul vînzărilor, 730 pentru servicii clienţi, 643 pentru IT şi 610 de oferte pentru ingineri. (CP)

 

×
Subiecte în articol: economic