x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

06 Mai 2008   •   00:00

PRIVATIZARE. AVAS a amînat cu 11 zile, pînă la 20 mai, termenul-limită de depunere a ofertelor pentru privatizarea Avioane Craiova. În urma consultărilor cu oficialii europeni, AVAS a modificat, luna trecută, documentaţia referitoare la privatizarea uzinei. Astfel, investitorii sînt obligaţi să depună împreună cu oferta şi un plan de afaceri pe o perioadă de trei-cinci ani. (E.S)

 

 

GAZE. Distrigaz Sud şi E.ON Gaz Distribuţie sînt interesate de preluarea diviziei Petrom Distribuţie Gaze. Oficialii Distrigaz Sud au precizat că sînt interesaţi de companiile aflate în zona sa de operare, în vreme ce reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie au declarat că sînt interesaţi de preluarea diviziei doar dacă se vor obţine reduceri de costuri. (Daniel Ionaşcu)

 

 

IMOBILIAR. AFI Europe va construi mall-ul Golden Palace în cartierul Bucureştii Noi, din Capitală. Proiectul va mai cuprinde în afara centrului comercial dezvoltat pe 27.000 de mp şi o clădire de birouri şi un complex rezidenţial. Clădirea de birouri va avea o suprafaţă de 12.000 mp şi va fi construită deasupra centrului comercial. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic