x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Info economic-business 14 iunie 2007

Info economic-business 14 iunie 2007

14 Iun 2007   •   00:00

PRELUARE. Fondul de investiţii PPF Investments a preluat 28,14% din capitalul firmei Conti Hotels Investments, compania care deţine 73% din Continental Hotels, restul acţiunilor fiind controlate de Radu Enache, prin firma Crossbrook, inregistrată in Cipru. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

LOCUINŢE. Compania Five Holding va investi circa 20 de milioane de euro pentru construcţia unui proiect rezidenţial in Constanţa, care va cuprinde 120 de apartamente, a declarat Dan Grigore, directorul comercial al dezvoltatorului. Proiectul, denumit Spectrum Residences, va fi construit la limita dintre Constanţa şi Mamaia, pe faleza de nord. Suprafaţa construită a ansamblului va fi de peste 24.400 de metri pătraţi, structurată in cinci imobile de 12 etaje. "Preţul de vănzare a unei locuinţe este de 1.650 de euro fără TVA", a spus Grigore.

CONCEDII. Romănia se plasează, alături de Olanda, Pakistan şi Marea Britanie, pe locul 36 dintr-un total de 49 de state analizate, intr-un clasament referitor la numărul zilelor libere plătite la care au dreptul angajaţii intr-un an de muncă. Romănii cu vechime in muncă beneficiază, conform legii, de minimum 21 de zile de concediu plătit, la care se adaugă şapte zile libere pentru sărbătorile publice, se arată intr-un studiu realizat de firma Mercer.

×
Subiecte în articol: economic