x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Noul mers al Trenurilor. Ce reduceri, oferte și promoții te așteaptă

Noul mers al Trenurilor. Ce reduceri, oferte și promoții te așteaptă

06 Ian 2016   •   14:43
Noul mers al Trenurilor. Ce reduceri, oferte și promoții te așteaptă

De curând, în România, a intrat în vigoare noul Mers al Trenurilor 2015-2016, care va fi valabil până la data de 10 decembrie 2016.

"Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieţei atât prin optimizarea orariilor şi a capacităţii de transport, cât şi prin asigurarea condiţiilor de confort pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile", informează un comunicat al Companiei de căi ferate CFR Călători.

Zilnic, în România, se vor afla în circulaţie peste 1.200 de trenuri. Şi chiar din prima zi a noului an circulă aşa-numitele Trenuri ale Zăpezii spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, dar şi spre Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani - pentru staţiunile Straja şi Parâng.

Citeşte şi
 Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli

În plus, prin oferta tarifară la Trenurile Zăpezii, în perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2016, se acordă reduceri la bilete între 25% şi56%. Totodată, în perioada sezonului estival vor circula Trenurile Soareluicare vor asiguralegături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi către Delta Dunării.

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul, astfel: 
.................

Citește mai departe AICI

×