x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Performanța în afaceri, în 5 pași

(P) Performanța în afaceri, în 5 pași

02 Iul 2021   •   10:27
(P) Performanța în afaceri, în 5 pași

O afacere eficientă, profitabilă este visul oricărui antreprenor. De la dorință la realitate însă, drumul e adesea complicat, plin de neprevăzut. Ar fi de-a dreptul fantastic dacă ar exista o hartă a deciziilor corecte, care să ducă businessul la rezultatele dorite… Cea mai apropiată variantă de o astfel de hartă este o soluție validată de-a lungul timpului (din 1987), cu peste 1 milion de companii care au aplicat-o, deși nu foarte populară: certificarea ISO 9001:2015 - managementul calității.


[FOTO linking]
https://www.urscertificari.ro/certificare-iso/

Într-adevăr, ISO 9001 nu stârnește entuziasm, pentru că impune consecvență, rigoare, atenție la detalii, evaluări riguroase ale riscurilor, ale punctelor slabe și implementarea de acțiuni corective. Dacă ai putea alege un CEO pentru afacerea ta, ai opta pentru un entuziast, un spirit liber, creator, inovator sau pentru o persoană calculată, capabilă să stabilească obiective clare și tangibile, să organizeze procesele, să le monitorizeze și să le optimizeze? Probabil că a doua variantă ar fi câștigătoare. Evident, cele două extreme au doar rolul de a facilita înțelegerea, realitatea e mai complexă și avem nevoie de momente de efuziune, de sclipiri inovatoare, de speranță. Așadar, nu recomandăm transformarea managerilor în roboți sau înlocuirea lor cu aplicații informatice, ci utilizarea acestei hărți care asistă procesul de management și ajută antreprenorii să navigheze ideile lor unice, valoroase către performanță: ISO 9001:2015 – managementul calității.

Dacă îți dorești:

  • oferirea unui nivel ridicat de satisfacție clienților și fidelizarea lor
  • angajați mai motivați și mai competenți
  • produse și servicii de calitate înaltă
  • eficiență ridicată, mai puține erori, mai puțin timp pierdut
  • riscuri mai mici

atunci cei 5 pași de parcurs sunt:


[FOTO linking]
https://www.urscertificari.ro/contact/

  1. contactezi URS Certificări -https://www.urscertificari.ro/contact/ pentru a solicita o ofertă personalizată de servicii de certificare ISO. Colegii noștri te vor contacta imediat, pentru a clarifica detaliile;
  2. primești oferta în maximum 2 ore de la stabilirea informațiilor necesare
  3. semnezi contractul, stabilim modalitatea de plată și data auditului
  4. URS Certificări realizează auditul și elaborează rapoartele necesare
  5. Se verifică documentația de audit și se eliberează certificatul ISO 9001:2015. Evident, ne asigurăm că lucrurile evoluează bine, prin auditări anuale, de supraveghere și audit de recertificare, o dată la 3 ani.

Certificarea ISO 9001 nu este obligatorie și nici n-ar trebui să fie o formalitate (nu vrem să deschidem cutia Pandorei cu acest subiect). Piața serviciilor de certificare ISO este una matură, cu mai mulți jucători serioși și cunoscuți (competiția ne motivează să fim mereu mai buni, așa că le mulțumim partenerilor de cursă pentru menținerea unui nivel ridicat al jocului), dar și cu firme care, sub promisiunea livrării unor servicii de certificare, uzează de detalii tehnice pentru a simula doar rezultatele. Pentru a implementa la modul real un sistem de management al calității certificat ISO 9001:2015, alegeți întotdeauna companii care oferă certificate acreditate.

Acreditarea înseamnă că organismele de certificare (companiile care oferă certificarea) au fost la rândul lor evaluate în privința standardelor recunoscute internațional pentru a-și demonstra competența, imparțialitatea și capacitatea de performanță.

Acreditarea reprezintă abilitatea de a distinge un evaluator competent care garantează că alegerea unui organism de certificare sau de inspecție este o alegere bine documentată. Un organism de certificare acreditat le poate dovedi clienților săi că îndeplinește cu succes cerințele standardelor internaționale de acreditare. Rezultatul este reducerea riscului ca un client să aleagă și să plătească un evaluator incompetent sau și mai rău, să se ghideze după rezultate fără nicio bază reală.


[FOTO linking]
https://www.urscertificari.ro/certificare-iso/

URS Certificări desfășoară audituri și emite certificate cu acreditare UKAS, membru EA-MLA conform standardului de acreditare ISO/IEC 17021:2015. Grupul URS este unul dintre primele cinci cele mai mari organisme de certificare din lume.

Certificarea ISO 9001:2015 poate fi un prim mare pas către performanța afacerii tale. După ce te convingi că aceasta reprezintă o soluție pentru tine, poți trece la „nivelul următor”, apelând la celelalte soluții din portofoliul nostru: ISO 14001:2015 – managementul mediului, ISO 22000/HACCP 2018 – Siguranța alimentelor, ISO 27001:2013 – Securitatea informației, ISO 28000:2007 – Managementul securității aprovizionării, ISO 13485:2016 – Managementul calității dispozitivelor medicale, ISO 45001:2018 – Managementul securității ocupaționale, GMP + FSA – Bune practici pentru siguranța furajelor, ISO/TS 16949:2009 – Sisteme de management al calității în industria auto.

Despre URS Certificări


[FOTO linking]
https://www.urscertificari.ro/contact/

URS CERTIFICĂRI SRL reprezintă în România, de 13 ani, grupul United Registrar of Systems Ltd. cu sediul în Marea Britanie și birouri în peste 40 de țări, unul din cele mai mari organisme de certificare din lume. Principalele produse și servicii sunt: certificare ISO și TRUSTMARK, cursuri de calificare autorizate, sisteme de monitorizare a satisfacției clienților.

 

×