x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Sfaturi pentru agricultori. Ce se va schima în modalitatea de plată a subvențiilor pentru agricultură, din 2018

Sfaturi pentru agricultori. Ce se va schima în modalitatea de plată a subvențiilor pentru agricultură, din 2018

06 Apr 2016   •   09:49
Sfaturi pentru agricultori. Ce se va schima în modalitatea de plată a subvențiilor pentru agricultură, din 2018

Ai o fermă sau doar o parcelă de pământ și vrei să știi în ce condiții vei putea să obții fondurile și subvențiile pentru agricultură care îți revin, în următorii ani, mai ales că din 2018 se preconizează schimbări majore...? Află ce spune un comisar europarlamentar despre asta.

Europarlamentarul Daniel Buda a adresat comisarului european Phil Hogan o întrebare legată de modul în care se va modifica identificarea parcelelor în anii următori, iar răspunsul primit arată că în anul 2018 se va produce o schimbare majoră.

Acesta este anul de cerere începând cu care statele membre sunt obligate să pună la dispoziția fermierilor ”cereri de ajutor cu informații geospațiale”.

”În concret, agricultorii români sunt în mod direct afectați în privința încasării subvențiilor de sistemul de „identificare fără echivoc a parcelelor agricole”. Abaterile de la parcelele agricole deja examinate nu pot fi mai mari de 0,75 m:...........................

Citește mai multe detalii AICI.

×