x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Top 10 cele mai mari venituri din avocatură

Top 10 cele mai mari venituri din avocatură

de IncomeMagazine    |    27 Dec 2012   •   07:48
Top 10 cele mai mari venituri din avocatură

 Avocaţii continuă să se numere printre românii cu cele mai mari venituri, aceştia fiind printre puţinele categorii profesionale care au prosperat şi în criză, când au reuşit să câştige mai bine şi decât în anii de boom economic. Vezi cât au încasat în 2011 cei mai norocoşi avocaţi din România.

Cel mai bine plătit avocat român a obţinut în 2011 un venit de 18,66 milioane de euro (4,4 milioane de euro), potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), transmise Income Magazine. Acest avocat provine din sectorul 1 al Capitalei, la fel ca şi alţi şase ocupanţi din Top 10.

Cel mai mare venit din avocatură coincide cu cel menţionat în declaraţia de avere de Alina Iuliana Ţuca, judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dreptul soţului său, avocatul Florentin Ţuca, fondatorul Ţuca, Zbârcea & Asociaţii.

În 2011, avocatul român a realizat cel mai mare venit din cariera sa, care depăşeşte nivelul record de 18,61 milioane de lei obţinut în 2009 şi este aproape dublu faţă de cel raportat în anul de boom economic 2008.

Citeste in continuare AICI despre veniturile obtinute de ceilalti avocati din TOP 10.

×
Subiecte în articol: avocati top 10 avocati venituri