x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Training online

Training online

de Diana Rucinschi    |    23 Iun 2008   •   00:00
Training online

Internship 2008 ● Practică în companii puternice
Peste şase sute de oferte de training în unele dintre cele mai puternice companii de pe piaţa românească sînt doar la un click distanţă de studenţii sau tinerii absolvenţi interesaţi.



Internship 2008 ● Practică în companii puternice
Peste şase sute de oferte de training în unele dintre cele mai puternice companii de pe piaţa românească sînt doar la un click distanţă de studenţii sau tinerii absolvenţi interesaţi.

Internship 2008, primul tîrg online de training pentru studenţii sau tinerii absolvenţi din România, poate fi găsit la adresa de internet www.studentcv.ro şi este unul dintre proiectele Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Pe site s-au înscris deja zeci de companii care oferă internshipuri în cele mai variate domenii, de la financiar-bancar, mass-media, IT&Telecom, relaţii publice, resurse umane, administrativ, marketing, servicii, retail, industrie, producţie şi pînă la construcţii. BCR Administrare Fond de Pensii, Antena 1, Genpact, Alstom, Real, JW Marriott, UTI, Praktiker, Mediafax, Lee Cooper sînt doar cîţiva dintre jucătorii importanţi care şi-au postat deja ofertele. Site-ul cuprinde şi două secţiuni destinate ofertelor de muncă part-time, respectiv full-time, dar şi sfaturi pentru tinerii în căutarea unui loc de muncă. Aceştia se pot documenta de pe site şi în ceea ce priveşte salariul mediu din domeniul în care vor să profeseze. Secţiunea calculator afişează salariile din peste douăzeci de domenii, din şapte regiuni ale ţării, în funcţie de experienţa profesională.

PROFIL. Unul dintre partenerii proiectului este BRD-Groupe Société Générale, care îşi doreşte ca viitorii angajaţi să fie entuziaşti, dinamici, curioşi şi dornici să se autoperfecţioneze. “Un aspect esenţial rămîne însă dorinţa lor de a vedea în BRD mai mult decît un job de conjunctură, de a vedea oportunitatea de a-şi construi o carieră într-un mediu profesionist şi dinamic. Pentru a stimula dorinţa tinerilor de a-şi construi cariera în această companie, BRD dispune de un plan adecvat de formare şi integrare pentru fiecare nou angajat”, a declarat Adela Jansen, director executiv resurse umane la BRD Groupe Société Générale.

Aplicaţia presupune completarea CV-ului în formatul Europass, unicul format de CV recunoscut în toate statele UE. De asemenea, StudentCV introduce CV-ul multiplu targetat astfel încît un tînăr să-şi poata adapta prezentarea în funcţie de cerinţele internship-ului.

×
Subiecte în articol: economic