x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Grila de toamnă, start în forţă la Antena 1

Grila de toamnă, start în forţă la Antena 1

01 Sep 2011   •   21:00
Grila de toamnă, start în forţă la Antena 1

Dupa doua sezoane de emotie si suspans, incepand cu 5 septembrie, telenovela 'Narcisa Salbatica' asteapta telespectatorii Antena 1 sa se lase cuceriti din nou de auten­ti­citatea si frumusetea povestilor sale de iubire. Surprizele nu vor intarzia sa apara nici in acest nou sezon al indragitului serial care isi va surprinde publicul cu scene inedite, intriga, mister si situatii in care destinul va fi cuvantul-cheie. Si tot luni, telespectatorii vor putea revedea 'Neatza', 'Acces direct' si un 'Show Pacatos' la Antena 1.

Pe langa scenariul deosebit, 'Narcisa – Iubiri nelegiuite' va oferi publicului si sansa de a cunoaste noi personaje si, bineinteles, noi actori cu povesti de viata interesante. Luni, 5 septembrie, cel mai urmarit serial din Romania se va difuza la Antena 1 de la 20:20, iar de marti, 6 septembrie, telespectatorii vor putea urmari serialul de la 22:00.

Magda Catone, Serban Ionescu, Adriana Trandafir sunt doar cateva dintre numele mari care vor veni pe platorile de filmare ale teleno­velei. Alaturi de acesti actori romani de exceptie, vor da viata unor personaje deja consacrate ale serialului si Alina Puscas, Gabriel Dutu, Andrei Aradits, Antonia Ionescu, Vladimir Draghia si Ilinca Vandici. Surprizele nu se opresc insa aici. Zece actori noi vor face parte in acest sezon din echipa 'Narcisa – Iubiri nelegiuite': Alexandru Ion, Ioana Picos, Denis Stefan, Alma Bechet, Andrei Rosu, Roxana Caraiman, Gina Maican, Daniel Popa, Anca Dinicu. Alaturi de aceasta echipa de tineri actori va veni pe platourile de filmare si binecunoscuta actrita Adriana Tran­da­fir, intr-o ipostaza puternica, dar controversata. Actrita va interpreta rolul unei mame tiranice, a carei iubire se manifesta uneori in moduri extrem de violente.

×
Subiecte în articol: mass media