x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Oprah îşi ia la revedere de la publicul român

Oprah îşi ia la revedere de la publicul român

26 Aug 2011   •   13:27
Oprah îşi ia la revedere de la publicul român

De luni, 29 august incepe numaratoarea inversa la Euforia TV. De luni pana joi,ora 23:00, vor fi difuzate ultimele episoade ale show-ului The Oprah Winfrey. “Numaratoarea inversa a inceput. De acum si pana la ultimul episod, am de gand sa traiesc intens alaturi de voi toate momentele importante sau fericite. Va multumesc tuturor!' – a declarat Oprah pentru telespectatorii ei fideli.

Lansata la nivel national in septembrie 1986, emisiunea a fost vizionata de circa 42 de milioane de oameni in fiecare saptamana in Statele Unite. De aproape sase ani ea este difuzata si in Romania, in exclusivitate pe Euforia TV. “Regina talk-show-urilor', cum a fost denumita Oprah si show-ul ei au primit 48 de premii Emmy pentru emisiuni daytime, inclusiv premiul pentru intreaga cariera , in anul 1998.

NOI SUNTEM RESPONSABILI. Dupa 25 de ani, Oprah a vrut sa fie apropiata de public …“Vreau sa va las cateva lectii de viata.' “In fiecare decizie, eu astept si ascult sa fiu calauzita pe drumul cel bun.' “Fiecare dintre voi are propria platforma pentru a se exprima. A voastra e acolo unde va aflati. Aceea e platforma voastra, cercul vostru de influenta, talk-show-ul vostru.'- a declarat Oprah increzatoare si calma, lasand usor sa-i curga o lacrima pe obraz.

“Regina talk-show-urilor', a marturisit ca a mai invatat ceva in toti acesti ani si a vrut sa impartaseasca si cu noi : “Voi sunteti responsabili pentru energia pe care o creati pentru voi si pentru cea pe care o transmiteti altora. Nu asteptati ca altcineva sa va salveze, sa va completeze sau sa va scuture!'

INVAZIE DE VEDETE:Vedete ca Presedintele Obama, Tom Cruise, Madonna, Aretha Franklin, Will Smith, Halle Berry, Jerry Seinfeld, Usher, Ton Hanks si Beyonce sunt prezenti in episoadele de ramas-bun ale show-ului. Fiecare dintre ei au venit sa-si aminteasca impreuna cu Oprah de primele lor aparitii si sa-si ia la revedere de la talk-show-ul nr. 1 din lume -'The Oprah Winfrey Show'.

VEDETELE DESPRE OPRAH. Madonna: “Este o femeie autodidacta care s-a aflat in fruntea domeniului ei de activitate timp de 25 de ani-si in prezent tot ea este cea mai buna “. “Nu este un secret faptul ca milioane de persoane se simt inspirate de Oprah. Eu sunt una din aceste persoane. Ea lupta pentru lucrurile in care crede, chiar daca asta o face sa devina nepopulara.' Tom Cruise : “Este o onoare pentru mine ca am aparut in 12 din editiile show-ului.'Oprah: “ Aratai de parca aveai 10 ani “, a glumit moderatoarea. Tom Hanks : “Emisiunea ta a transformat surprizele intr-un gen al artei'. Aretha Franklin a cantat “Amazing Grace', iar Beyonce, “Run the World'. Jamie Foxx si Stevie Wonder i-au cantat celebrei realizatoare “Isn’t she lovely'.

Urmariti din 29 august ultimele episoade, in exclusivitate pentru Romania la Euforia TV.

×
Subiecte în articol: mass media