x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii 3.415 joburi in Bucuresti

3.415 joburi in Bucuresti

25 Ian 2005   •   00:00

Peste 350 de slujbe pentru ingineri, 59 de pentru consilieri in management, 19 de contabil-sef, precum si multe altele sunt oferite saptamana aceasta de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) prins sucursalele locale.

CRISTIAN PETRU

Cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca sau vor sa il schimbe pe cel actual pot alege unul dintre cele 17.921 de joburi aflate in baza de date a Agentiei. Dintre acestea, 603 locuri de munca sunt detinate absolventilor institutiilor de invatamant. Cele mai multe slujbe sunt oferite in judetele Cluj (3.415) si Brasov (979) si in Bucuresti (3.415). Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 845 de locuri de munca.

CALIFICARI. In baza de date a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca sunt 17.076 locuri de munca pentru persoane cu studii medii si profesionale. Principalele ocupatii pentru care sunt oferite locuri de munca sunt: muncitori calificati in industria textila, 2.988 slujbe.

INFORMATII. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti sau pot accesa adresa de Internet www.anofm.ro. la aceasta adresa puteti gasi mai multe informatii despre locurile de munca vacante.

×
Subiecte în articol: cariera munca