x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii 60% dintre managerii din multinaționale vor să investească în programe de training pentru angajați

60% dintre managerii din multinaționale vor să investească în programe de training pentru angajați

08 Feb 2022   •   16:33
60% dintre managerii din multinaționale vor să investească în programe de training pentru angajați
Sursa foto: Unsplash.com

Circa 60% dintre managerii din companiile multinaționale care activează în România vor să investească în programe de training, leadership şi coaching pentru angajați în 2022, arată studiul "Insights from the Top", realizat de Executive Search şi Dezvoltare Organizaţională K.M.Trust & Partners.

Totodată, pandemia de COVID-19 generează îngrijoare pentru 40% dintre aceștia, iar 35% vor să acorde o importanță deosebită dezvoltării emoționale și sănătății mintale ale salariaților. 

Peste  65% dintre liderii participanți la cercetare consideră importante managementul resurselor, digitalizarea şi eficientizarea proceselor în organizaţiile pe care le conduc. 92% consideră că un manager de top trebuie să aibă valori corecte și caracter integru, pentru 80% contează energia și motivația, iar 75% acordă importanță clienților. 

Studiul a fost realizat în companii care activează în România, au afaceri cumulate de circa 20 de miliarde de euro anual şi peste 2 milioane de angajați români. Activeazăz în domeniile IT&C, sănătate, servicii financiare, industria telecom, producţie, retail, energie, logistică şi distribuţie, automotive, agricultură. 

×
Subiecte în articol: manageri angajati