x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Cele mai bune proiecte de Resurse Umane

Cele mai bune proiecte de Resurse Umane

29 Ian 2010   •   00:00



Managerii şi cele mai bune proiecte de Resurse Umane au primit premiile HR Club, joi seară, în cadrul celei de a doua ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă. Un procent din suma provenită din taxele de participare la Gală va fi donat fundaţiei IRSCA Gifted Education, care promovează copiii supradotaţi.


Călin Drăgan ­ CEO Coca Cola HBC România a fost premiat la categoria "Managementul Schimbării", Cornelia Coman, CEO ING Asigurări Viaţă, la categoria "Managerul de Resurse Umane, Partener Strategic de Business", Shachar Shaine, CEO Tuborg România, la categoria "Investiţia în Oameni", iar Wargha Enayati a primit premiul special "Antreprenoriat". "Am folosit prilejul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club pentru a premia lucrurile bine făcute, mai ales într-un an cu multe provocări, precum cel care tocmai s-a încheiat. Am premiat cel mai bun manager general al anului, pentru că o organizaţie sănătoasă pe termen lung trebuie să aibă un lider care înţelege şi susţine procesele de dezvoltare a oamenilor. Am premiat cei mai buni mangeri, pentru că ei sunt cei care unesc, dezvoltă şi motivează echipele să obţină rezultate excepţionale. Nu în ultimul rând, am premiat proiecte reuşite de resurse umane pentru a demonstra că funcţiunea de resurse umane are un rol esenţial în creşterea performanţei organizaţiilor şi în orientarea lor spre clienţi", declară Csaba Gergely, preşedintele HR Club.

RESURSE UMANE. "Angajaţii nu părăsesc companii, ci şefi", este deviza HR Club, drept pentru care a premiat doi manageri care în cursul anului 2009 au reuşit să îşi menţină echipa unită, motivată şi optimistă, prin implicarea activă în dezvoltarea oamenilor, alături de care au obţinut rezultate excepţionale într-un an dificil: Paula Geza ­ Director al Grupului Comercial Sud în cadrul Unicredit Ţiriac Bank şi Iulia Roşian ­ Chief Operating Officer, Sandoz România. Juriul HR Club a acordat premiul pentru categoria "Cel mai bun proiect de Resurse Umane al Anului" companiei Coca-Cola HBC România, pentru proiectul de consolidare a brandului de angajator derulat în anul 2009, şi companiei Honeywell Life Safety România, pentru implementarea unui proces organizaţional de coaching la nivel de leadership al organizaţiei. Juriul Galei a fost format din membrii Board-ului HR Club, din reprezentanţi ai mediului de afaceri din România prin doamna Anca Harasim, Director Executiv al Camerei de Comerţ Americane în România (AMCHAM), şi din reprezentanţi ai mass media, prin doamna Rodica Nicolae, redactor-şef la revista Cariere.

×
Subiecte în articol: munca