x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Circa 84% dintre salariați s-ar întoarce la birou dacă ar primi beneficii de la angajator

Circa 84% dintre salariați s-ar întoarce la birou dacă ar primi beneficii de la angajator

10 Aug 2022   •   19:30
Circa 84% dintre salariați s-ar întoarce la birou dacă ar primi beneficii de la angajator

Circa 84% dintre salariați s-ar întoarce la birou dacă ar primi beneficii de la angajator care să le asigure mai mult confort, iar 75% lucrează de acasă sau în sistem remote, arată un studiu Bestjobs.

Totodată, 24% dintre angajațimuncesc exclusiv remote, 24% în sistem hibrid și 42% s-au întors la birou.

Beneficiile dorite de cei care vor să se întoarcă la sediul companiilor sunt: mâncare sau gustări gratuite 44%, design al biroului care să permită distanţarea de colegi 31% şi să includă mai multe zone verzi 31%, spaţiu de relaxare 29%, atmosferă plăcută de lucru în colectiv 27%, acces nelimitat la fructe şi cafea 21%, aducerea la serviciu a animalului de companie 13%. 

Avantajele oferite de angajatori sunt bonurile de masă, cursurile de specialitate şi abonamentele sau asigurările private de sănătate, bonusurile de performanţă sau pentru vacanţă, programele de dezvoltare personală şi de creştere a coeziunii echipei, cafea la birou, program flexibil, decontarea transportului sau zile suplimentare de concediu de odihnă.

De asemenea, 21% dintre angajați au parte de spații verzi la birou, 10% sală de relaxare, 9% mâncare și gustări, 7% băuturi răcoritoare. 

Circa 60% dintre salariați vor ca angajatorul să le ofere un mediu de lucru plăcut, iar 14% vor să-și poată personaliza spațiul de lucru. 
 

×
Subiecte în articol: angajati munca la birou