x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Şapte ani de Antena 3, sărbătoriţi astăzi

Şapte ani de Antena 3, sărbătoriţi astăzi

03 Iul 2012   •   07:52
Şapte ani de Antena 3, sărbătoriţi astăzi

Antena 3 a implinit 7 ani de cand a emis pentru prima data, iar pentru a marca acest moment, postul de stiri al trustului Intact va difuza astazi un program special.

Pe tot parcursul zilei vor fi prezentate materiale despre momentele sociale, politice si economice importante petrecute in Romania si in lume in ultimul an, alaturi de informatii despre campaniile Antena 3.

Tot in cadrul programului special vor fi incluse si “povestile celor sapte magnifici' – Traian Basescu, Victor Ponta, Emil Boc, Elena Udrea, Adrian Nastase, Crin Antonescu si Ion Iliescu – care vor dezvalui cum a evoluat cariera acestora, marirea si decaderea lor in ultimii 7 ani.

De asemenea, telespectatorii isi vor aminti de momentele importante din istoria Antenei 3, vor vedea imagini de arhiva si vor urmari traseul profesional al unor jurnalisti veterani din echipa postului de stiri.

Seara, de la ora 20.00, Dana Grecu si Mircea Badea vor prezenta, in stil propriu, timp de o ora, un jurnal de stiri, urmand ca de la ora 21.00, Mihai Gadea sa realizeze o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media