x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Simona Halep l-a depăşit pe Gheorghe Hagi la avere

Simona Halep l-a depăşit pe Gheorghe Hagi la avere

06 Dec 2018   •   14:03
Simona Halep l-a depăşit pe Gheorghe Hagi la avere

Simona Halep, liderul mondial din WTA, are acum o avere de 28-30 de milioane de euro, fiind pe locul 225 în Top 300, al celor mai bogați români, întocmit de revista Capital.

Potrivit datelor, Simona Halep este jucătoarea cu cei mai mulţi bani câştigaţi în 2018 în turneele din circuitul WTA, cu 7.409.564 de dolari. De asemenea, Simona Halep şi-a trecut în palmares anul acesta şi trofeele de la Shenzhen şi Montreal, şi a fost finalistă la Roma şi Cincinnati.

Averea lui Gică Hagi, despre care Top 300 Capital susţine că are 23-24 milioane de euro, provine din Academia de Fotbal care poartă numele său şi unde formează fotbalişti. Înainte de a face bani din fotbal, Gheorghe Hagi a investit în industria hotelieră, iar complexul său turistic din Mamaia este unul prosper.

Cel mai bogat român rămâne, conform Top 300 din anul 2018, Ion Țiriac, cu o avere estimată la 1,9-2 miliarde de euro, în creștere față de anul trecut. În vârstă de 79 de ani, fostul jucător de tenis are afaceri în domeniile auto, imobiliare, sport, servicii funerare și energie. Țiriac este urmat de frații Pavăl și de Zoltán Teszári.

×
Subiecte în articol: simona halep Gheorghe Hagi ion tiriac