x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Simona Pătruleasa: "Nu o să trăiesc niciodată din vânzarea tablourilor mele"

Simona Pătruleasa: "Nu o să trăiesc niciodată din vânzarea tablourilor mele"

de Anca Nicoleanu    |    07 Iun 2012   •   19:15
Simona Pătruleasa: "Nu o să trăiesc niciodată din vânzarea tablourilor mele"

Recent, la Gala Celebrity Awards, a fost desemnata cea mai sexy prezentatoare de stiri. Si nu e prima oara cand Simona Patruleasa este "etichetata" astfel. "Nu stiu cat sunt de sexy, cred ca o femeie se simte asa in anumite imprejurari, nu tot timpul", ne-a marturisit ea, cateva zile dupa aceea, fara sa intre in detalii. Cum televiziunile comerciale romanesti, si nu doar ele, se intrec in frumuseti la pupitrul stirilor, am intrebat-o ce alte calitati trebuie sa aiba o buna prezentatoare de Jurnal. "Nu frumusetea este miza esentiala. Am vazut la stiri si fete care nu au frumusetea rapitoare care sa te dea pe spate, dar au carisma. O dictie buna, puterea de a improviza atunci cand e cazul si carisma, acestea sunt calitatile pe care trebuie sa le ai. Trebuie sa treci sticla!" Dor de stirile din sport pe care le prezenta odata nu-i e, doar de fostii colegi de pe acest segment, "pentru ca-mi sunt foarte dragi". Oricum, spune ea, si acum, "daca sunt stiri din sport importante, le prezint si in timpul jurnalului de la Kanal D".

Tabloidele s-au grabit sa anunte deunazi ca Simona va lasa stirile pentru pictura. E doar o inexactitate specifica ziarelor de mondenitati. "Nu o sa traiesc niciodata din vanzarea tablourilor, de fiecare data am explicat ca este un hobby si nu o sa-l transform intr-o sursa de venit. O sa ma limitez doar la a fi o pasiune", a tinut ea sa precizeze. Ar fi si pacat sa renunte acum la ceea ce-i ofera implinirea profesionala: "Sunt foarte multumita cu ceea ce fac acum, Stirile Kanal D imi aduc satisfactia profesionala de care am nevoie in acest moment". Cu toate astea, "in viitor nu as refuza proiecte care sa mi se potriveasca". Si i-ar placea, de ce nu, sa munceasca alaturi de "Mircea Radu, Andreea Marin, Teo Trandafir. Sunt doar cateva dintre persoanele care pun suflet in ceea ce fac si se dedica total unui proiect".

Revenind la pictura, Simona a fost laudata, si nu o data, pentru talentul ei in domeniu. La jumatatea lunii iunie, cinci dintre tablourile ei vor fi expuse, alaturi de lucrari semnate de colegii ei de la Scoala de Arta, sectia Pictura. "Sincer, nu-mi doresc sa le vand, pentru ca tin foarte mult la ele. «Mesteceni», «O moschee in amurg» si «Linistea dinaintea furtunii» sunt doar cateva dintre tablourile pe care le voi expune. Doua dintre ele sunt rezervate deja de sotul meu (n.n. ­ Sabin Ivanof)." Cum se imparte intre familie, serviciu si pasiunile declarate pentru pictura si muzica, Simonei Patruleasa ii ramane din ce in ce mai putin timp pentru televizor. Pentru privitul la televizor. "Dimineata, cand Ingrid (n.n. ­ fetita ei) doarme, ma uit la «Draga mea prietena», emisiunea Gabrielei Cristea Toader, si la Stirile Kanal D de la pranz. Seara prefer sa ma uit la un film bun decat la o emisiune."

×