x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Stefan Bănică a făcut un show incendiar în garajul EUROPA FM

Stefan Bănică a făcut un show incendiar în garajul EUROPA FM

16 Feb 2012   •   11:03
Stefan Bănică a făcut un show incendiar în garajul EUROPA FM

Stefan Banica a dat aseara startul unei nou sezon din seria concertelor live in Garajul Europa FM. Show-ul artistului a fost unul de exceptie, cantecele mai vechi: “Bubulina gospodina', “Toata lumea danseaza', “S-o facem lata', cantece mai noi: “Super-love' sau noul single “Cantec pentru Violeta', dar si cantece de pe diferite albume ale sale, mai putin promovate pe radiouri – “Strange-ma-n brate', “Cine esti, chip de luna' si, in special, “Protest'- au vibrat in inimile celor prezenti in Garaj, dar si in difuzoarele miilor de ascultatori Europa FM.

Stefan a fost impresionat de numarul mare de oameni care au ajuns la concert in ciuda vremii urate de afara: “Pentru mine este extrem de important faptul ca ati reusit sa ajungeti in Garaj pe o vreme ca asta. Tot respectul!'.

In momentul in care George Zafiu, gazda concertelor din Garaj a adus vorba despre inceputurile carierei in muzica Stefan a recunoscut faptul ca in ierarhia lui, actoria ocupa primul loc: Mi-a placut intotdeauna sa cant, dar niciodata nu am pus cantatul inaintea actoriei. ... Eram la Pitesti intr-un spectacol cu Liceenii la sfarsitul anilor 80, undeva la Sala Sporturilor, erau vreo trei mii de oameni in sala si cam tot atat de multi pe afara. Eu si colegii mei de film am recitat poezii, am facut tot ce-am stiut, dar nu se mai terminau bis-urile. Pe scena era si o formatie, era un baiat cu o chitara alba caruia i-am spus: Stii “Blue Suede Shoes'? Da! Da-i drumu, din sol!... si asa a inceput totul. ... Insa prima piesa pe care am prezentat-o publicului a fost “Gioconda se marita', la varsta de 3 ani, piesa din repertoriul tatalui meu.'

Dupa show-ul oferit de Stefan Banica, Garajul Europa FM se pregateste de un nou concert. Pe 29 februarie, TAXI concerteaza in cel mai muzical garaj.

×
Subiecte în articol: mass media