x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Travel Mix – Brand-ul lunii august

Travel Mix – Brand-ul lunii august

23 Aug 2011   •   15:54
Travel Mix – Brand-ul lunii august

In aceasta luna, membrii echipei Travel Mix au fost premiati in cadrul evenimentului “Gala Premiilor VIP' pentru curajul de care au dat dovada, de a pune bazele unei televiziuni intr-un moment in care putine idei se mai pun in practica, precum si pentru buletinul de stiri Travel News. De aproximativ o luna, televiziunea Travel Mix a venit si cu o premiera pe piata produselor media din Romania: buletinul de stiri Travel News. Acesta prezinta o realitate cotidiana zugravita in culorile vii ale stirilor montane, noutatilor de pe litoral, informatiilor despre targuri, expozitii si alte evenimente cu potential turistic. Totodata buletinul de stiri poate face din fiecare telespectator nu doar un om mai informat, ci si unul mult mai relaxat!

Editia cu numarul 106 a premiilor VIP s-a desfasurat, de data aceasta, intr-un alt cadru, mult mai exotic ca de obicei. Scopul? Acela de a aduce marile personalitati intr-o atmosfera eleganta si relaxanta, potrivita unei seri de vara. Premiul a fost inmanat directorului general – Laurentiu Megelea: “Oferim un premiu in aceasta seara, unei echipe inimoase care s-a unit intr-un moment tulbure, spunem noi, un moment in care putine idei se mai pun in aplicare. Ii felicit pentru curajul lor! Travel Mix primeste premiul pentru Brand-ul lunii', a spus pe scena solista Alina Sorescu. “Multumim revistei VIP pentru acordarea acestui premiu; suntem incantati ca munca noastra este apreciata si speram sa ajungem in casele cat mai multor telespectatori', a declarat directorul general al televiziunii Travel MIX, Laurentiu Megelea.

Pasiunea pentru turism. Si fiindca atmosfera placuta creata in jurul piscinei ne-a dus cu gandul la turismul de relaxare, am stat de vorba cu cateva personalitati care practica acest turism cu succes. Una dintre acestea este inotatoarea Camelia Potec: “Pentru mine turismul a fost o mare placere si este in continuare. Tocmai de aceea am facut facultatea de turism. Mi-am facut chiar un ponton, un hotel plutitor cu zece camere, in Balta Mica a Brailei, pe care-l voi deschide pe 10-11 septembrie'.

Pe parcursul serii, pentru a destinde atmosfera, invitatii au avut parte de o serie de momente artistice. Au ascultat doua dintre hiturile verii 2011 de la cei care au primit si premiul pentru Debut, “Sweet Love' - Liviu Hodor si Mona si “Tell me why' – Amna. Seara s-a incheiat intr-un mod cu totul special cu un minunat recital sustinut live de Nico.

×
Subiecte în articol: mass media