x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Travel Mix emite de astăzi şi în reţeaua NextGen!

Travel Mix emite de astăzi şi în reţeaua NextGen!

12 Iul 2011   •   12:24

De astazi, Travel Mix – Televiziunea Nationala de Turism emite si in reteaua NextGen Digital National pe canalul 50 si in reteaua Next Gen Analogic din Bucuresti si Campina.

Incepand de astazi, un numar mult mai mare de telespectatori au la dispozitie o noua sursa de inspiratie pentru calatoriile lor si modalitati diverse de petrecere a timpului liber in spatii destinate exclusiv relaxarii, iar operatorii din turism isi pot prezenta serviciile turistice unui numar mult mai mare de potentiali clienti.

In plus, Travel Mix, ofera telespectatorilor posibilitatea de a castiga saptamanal o excursie pentru 2 persoane, in tara sau in strainatate. Telespectatorii trebuie sa descopere indiciul saptamanii difuzat la televiziunea nationala Travel Mix, sa completeze formularul disponibil la adresa http://www.travelmix.ro/concursuri/ pana in ziua de duminica, si se inscriu automat in Tombola Saptamanii. Tragerea la sorti are loc in fiecare zi de luni, la ora 12.00, iar rezultatele se afiseaza pe internet, la adresa: http://www.travelmix.ro/concursuri/ .

Travel Mix apartine companiei MIXMONTAN SRL, firma care are in portofoliu, Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei si postul de Radio Best FM.

×
Subiecte în articol: mass media