x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Travel Mix lansează mâine sistemul Travel Teleshopping

Travel Mix lansează mâine sistemul Travel Teleshopping

02 Noi 2011   •   10:39
Travel Mix lansează mâine sistemul Travel Teleshopping

Televiziunea nationala Travel Mix va invita la lansarea sistemul Travel Teleshopping, maine, 3 noiembrie 2011, ora 13:00, in cadrul Targului de Turism de la Romexpo. Cea de-a XXVI-a editie a Targului de Turism al Romaniei va beneficia de un bogat program de manifestari conexe si evenimente culturale, printre care se numara si prezentarea sistemului Travel Teleshopping.

Prezentarea in detaliu a noului sistem de promovare va avea loc in Centrul Expozitional ROMEXPO, sala de conferinte din pavilion C3, ora 13:00-13:30. Travel Teleshopping este o noua forma de prezentare a ofertelor de turism, un sistem care presupune difuzarea sub forma de teleshopping in cadrul televiziunii Travel Mix, a celor mai atractive pachete de turism, precum si expunerea acestora pe un site dedicat www.TravelTeleshopping.ro.

Targul de Turism al Romaniei reuneste peste 110 participanti din 19 tari printre care se numara autoritati in domeniu, din Romania si strainatate, organizatii patronale si asociatii profesionale, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, organizatori de congrese si turism de afaceri, edituri si institutii culturale. In principal vor fi prezentate oferte de turism pentru perioada sarbatorilor de iarna si pentru sejururi la schi, atat in Romania cat si in strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural si de business, turism de tratament si altele.

Canalul de turism Travel Mix, este prezent pe piata din Romania din 17 martie 2011, data la care a avut loc lansarea oficiala a postului, in cadrul Targului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului si poate fi receptionat de abonatii UPC Digital National, canalul 309, abonatii NextGen Digital National, Ines IPTV, AdNet Telecom si pe internet la adresa www.travelmix.ro.

Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

Va asteptam!

×
Subiecte în articol: mass media