x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Vara asta citeşti Thriller în ritmuri de ... muzică bună!

Vara asta citeşti Thriller în ritmuri de ... muzică bună!

06 Iul 2012   •   10:51

Editura Litera impreuna cu Jurnalul National si Lecturi Urbane sarbatoresc cea de-a sasea editie a festivalului de muzica B'estFest Summer Camp, daruind mii de carti petrecaretilor aflati pe iarba din Tunari, pe malul Lacului Pasarea, la sarbatoarea muzicii.

Cei aflati la festival vor putea primi carti din colectia Thriller – editate de Litera. Actiunea face parte dintr-o serie de evenimente sociale ce au ca scop incurajarea lecturii pentru tineri si nu numai.

Ideea principala a acestei activitati culturale care va avea loc la B'estFest, poate fi rezumata astfel: fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, iar daca lectura este desfasurata pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un urmator roman, este extrem de incitanta. Actiunea isi mai propune cultivarea interesului pentru carti in randul romanilor si promovarea lecturii in spatiile publice si are ca scop redesteptarea interesului pentru carte si lectura.

Si pentru ca este weekendul destinat muzicii bune, de calitate, Editura Litera, recomanda o lectura incitanta: colectia Thriller.

Cea de-a sasea editie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in zilele de 6, 7 si 8 iulie pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari, in nordul Bucurestiului.

In vara asta citesti Thriller! O initiativa Litera, realizata cu ajutorul partenerilor Lecturi Urbane si Jurnalul National.

Despre colectia Thriller

Sub deviza “In vara asta citesti thriller de la Litera!' lansam, impreuna cu Jurnalul National, o noua colectie de literatura de divertisment, la un pret special 9,90 lei fiecare volum. Actiune, suspans, confruntari, mistere, aventuri, crime, iata elementele definitorii ale colectiei “Thriller', care cuprinde cele mai bune titluri ai celor mai celebri autori ai genului: Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry, Mary Higgins Clark si multi altii.

×
Subiecte în articol: mass media