x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta ... Crina Abrudan

Astazi e ziua ta ... Crina Abrudan

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    17 Ian 2007   •   00:00
Astazi e ziua ta ... Crina Abrudan

In 2000 s-a angajat la Antena 1 Oradea. S-a transferat la Antena 1 Bucuresti in 2005, in calitate de reporter. Dupa scurt timp s-a alaturat echipei stirilor sportive. Prezentatoarea tv Crina Abrudan implineste astazi 29 de ani.

"Planul personal l-am lasat deoparte"

In 2000 s-a angajat la Antena 1 Oradea. S-a transferat la Antena 1 Bucuresti in 2005, in calitate de reporter. Dupa scurt timp s-a alaturat echipei stirilor sportive. Prezentatoarea tv Crina Abrudan implineste astazi 29 de ani.

"Nu mi-a placut deloc aniversarea de anul trecut si imi doresc sa nu mai fie si anul asta la fel. A fost prima aniversare in Bucuresti. Nu ma simteam foarte bine si nici nu-mi doream sa stie lumea ca este ziua mea. Seara, de ziua mea, m-a gasit singura acasa, in fata televizorului, vorbind la telefon cu parintii mei. Intre timp mi-am facut foarte multi prieteni in Bucuresti. Pot sa spun ca am intrat cu dreptul in 2007 din punctul de vedere al starii in care ma aflu. Am intrat foarte optimista in acest an. Nu stiu de ce. Am avut multe momente proaste in 2006, poate chiar mai multe decat in 2005, anul in care m-am acomodat cu greu in Bucuresti. Cred ca mi-am propus, dupa doi ani de stat in Bucuresti, sa trec mai usor peste toate. Singurul lucru care ma intristeaza foarte tare este ca bunica mea nu mai este printre noi. Faptul ca m-am mutat in Bucuresti, ca m-am acomodat aici si ca mi-am gasit un drum consider ca reprezinta cea mai mare realizare a mea din punct de vedere profesional, pentru ca a fost singurul drum care m-a interesat pana acum. Planul personal l-am cam lasat deoparte, si nu numai de cand m-am mutat in Bucuresti, ci in general. Daca m-as fi orientat spre a-mi face o familie si as fi lasat profesia pe planul doi, probabil ca nu as fi ajuns unde sunt astazi. Bineinteles ca in viata fiecaruia vine un moment in care trebuie sa se gandeasca la familie, dar inca nu am planuri in sensul asta.

Cand am terminat liceul am inceput sa lucrez la un post de radio. Am lucrat patru ani acolo. Mi-a placut foarte mult. S-a intamplat sa se deschida atunci si Antena 1 Oradea, aveau nevoie de oameni. Am considerat ca am facut un pas inainte dupa patru ani de radio sa ajung sa lucrez in televiziune. Mi-a fost greu cand am plecat din radio, pentru ca imi placea foarte mult acolo. Dupa patru ani de televiziune in Oradea am considerat ca e momentul sa mai fac un pas inainte si sa vin in Bucuresti. Eram la stiri, chiar ma acomodasem acolo si incepuse sa-mi placa foarte mult ceea ce faceam. A fost o propunere a celor de la Departamentul sport. A fost o provocare pentru mine, un alt inceput, si asa am ajuns la sport. Au fost oameni care au fost langa mine si care m-au sustinut. Cei drept, au fost putini, dar au contat mult pentru mine. Nu ma consider foarte norocoasa. Au fost momente in care mi-am dorit foarte mult sa mi se intample un lucru si nu se intampla atunci cand imi doream eu. Se intampla cand nu-mi mai aducea acea satisfactie. Pana la urma, am obtinut ceea ce am vrut, dar am trudit mult si a trebuit sa astept mult si sa am foarte multa rabdare."
Dorinta
"Anul acesta de ziua mea stiu ca-mi doresc sa fie ceva special, sa fie o zi in care sa ma simt altfel decat in zilele obisnuite. Nu mi-am facut nici un plan de sarbatorire. O sa vin la redactie ca in fiecare zi"
  • Crina Abrudan, prezentatoare Antena 1
  • ×
    Subiecte în articol: calendar bucuresti