x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Răzvan Simion “Îmi iubesc profesia”

Astăzi e ziua ta: Răzvan Simion “Îmi iubesc profesia”

de Ramona Vintila    |    09 Aug 2014   •   00:01
Astăzi e ziua ta: Răzvan Simion “Îmi iubesc profesia”
Sursa foto: Lucian Alecu / Jurnalul National

De câţiva ani, cel mai bun matinal tv este considerat “Neaţa cu Răzvan şI Dani”, difuzat de către Antena 1. Răzvan Simion, unul dintre cei doi prezentatori, îşi serbează astăzi ziua de naştere.

“Oamenii care se ghidează dupa motto-uri nu prea au multe de spus”
Ajuns la 34 de ani, prezentatorul tv rămâne un familist convins şI recunoaşte că îşi doreşte să ajungă să stea degeaba. “Nu cred că m-aş plictisi. Cred, însă, că asta va rămâne doar un vis şi atât”, spune Răzvan Simion.

Uraste vorba lunga, iar ca drept dovada in acest sens sta faptul ca a oferit intotdeauna raspunsuri scurte in toate interviurile pe care le-a acordat. Se declară pasionat de fotografie şi pune întotdeauna familia pe primul loc, considerandu-i pe cei doi copii ai săi drept cel mai bun prieten. "Ne distrăm mult împreună, râdem mult împreună şi reuşim să ne menţinem în echilibru. După emisiune, familia înseamnă cam tot universul meu”, mărturiseşte vedeta Antenei 1.

Marele sau regret este ca nu stie sa cante la un instrument, dar mai are timp destul ca să înveţe. Este încă prea tânăr pentru a face un bilanţ al realizărilor sale de până acum. Motto-ul său în viaţă: “Oamenii care se ghidează dupa motto-uri nu prea au multe de spus”.

Este născut la Reşiţa, şi-a petrecut studenţia la Timişoara, dar a devenit celebru în Bucureşti. “Îmi iubesc profesia, mă număr printre cei mai norocoşi care au reuşit să ţină viaţa profesională şi cea de familie în echilibru”, spune Răzvan Simion. Se mândreşte că e bănăţean şI se gândeşte cu nostalgie la zilele petrecute pe Muntele Semenic.


×