x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar MERIT Să Mă IUBESC aşa cum sunt

MERIT Să Mă IUBESC aşa cum sunt

de Svârlefus Nicoleta    |    20 Aug 2013   •   13:39
MERIT Să Mă IUBESC aşa cum sunt

Dacă încă ai aşteptări de la oamenii din viaţa ta, dacă nu poţi oferi iubire fără să pui condiţii, dacă te temi că iubirea oferită sau primită nu e suficientă, dacă nu poţi încă să-ţi manifeşti plenar inima, îţi propun să practicăm împreună, în cadrul workshopului- eveniment: 'Metit să mă iubesc aşa cum sunt”. La 25 august 2013, în Bucureşti.

Totul pleacă din iubire şi se întoarce în iubire. Aceasta este singura cale! Iubirea de sine se reflectă în iubirea manifestată faţă de toţi oamenii din viaţa ta şi în toate rezultatele tale. Aşa cum te iubeşti pe tine, îi iubeşti pe ceilalţi. Iubirea şi respectul de sine determină nivelul de împlinire în orice domeniu de viaţă.

Dacă încă mai condiţionezi iubirea, este pentru că îţi pui condiţii ţie însuţi, te critici şi pui presiune pe tine, încercând să fii perfect. Dacă încă mai există oameni în viaţa ta, pe care nu îi poţi accepta, ierta, iubi, este pentru că încă mai sunt în tine aspecte pe care nu le poţi integra şi accepta. Şi oricât te-ai strădui să-ţi reverşi iubirea, necondiţionat, în afară, nu funcţionează până când nu te iubeşti pe tine total şi complet. Tot ce e în afară este doar oglinda a ceea ce este înăuntru.

Inima este centrul iubirii. Mintea este cea care o acoperă, gândind mereu că nu e de ajuns, că tu nu eşti suficient de bun, că nu meriţi. Resentimentele sunt cele care au închis-o.
Pentru a-ţi deschide tot mai mult inima şi a-ţi goli mintea, e nevoie de antrenament, de practică. Asta vom face noi în cadrul acestei întâlniri. Vom practica, ne vom întoarce Acasă, în inimă.

Desfăşurarea workshop-ului


Expunere interactivă, exerciţii, meditaţii. Cu bucurie, uşurinţă, putere.

Unde?

Participanţii vor fi informaţi după înscriere.

Când?

Duminică, 25 august 2013, 10:30- 19:00h (cu pauze mici de cafea şi o pauză mare în jurul orei 14:30)

Înscriere: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 (Isabela Coşneanu- organizator eveniment şi responsabil înscrieri).Numărul de locuri- limitat. Te aşteptăm cu drag!

Click aici  pentru mai multe detalii.

×