x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Cetateanul - Diaspora are cuvantul

Cetateanul - Diaspora are cuvantul

de Jurnalul National    |    18 Mai 2007   •   00:00

"Nu am dat spaga, nu am fost enervat, refuzat si nu mi s-a vorbit urat, serviciul public intreaba cu zambetul pe buze daca te poate ajuta cu ceva, si nu se lasa pina nu rezolva... ". Linistiti-va, e vorba de SUA.

Draga redactie, nu stiu daca noi, care ne aflam in afara tarii, avem voie sa scriem la rubrica Cetateanul, infintata de D.tra, dar eu incerc, mai am inca pasaport romanesc.

Nu am dat spaga, nu am fost enervat, refuzat si nu mi s-a vorbit urat, pentru ca aici unde ma aflu, serviciul public intreaba cu zambetul pe buze daca te poate ajuta cu ceva, si nu se lasa pina nu rezolva.

Alta este nemultumirea mea si anume programele TV difuzate aici in U.S.A Pro TV, Antena 1 si Antena 3, in ultima perioada 2006 si in continuare in 2007 programele sint de foarte proasta calitate si uneori si de prost gust se insista foarte mult pe reluari si re-reluari, pe filme produse in perioada comunista, foarte obscure si nu vezi aproape nimic adica imaginea este foarte intunecata.

Daca se intimpla sa avem parte de o emisiune muzicala sau dans nici de aceia nu avem parte pentru ca, atunci cind se canta sau se danseaza in acelas ritm pe cameraman il apuca bataiaa si nu mai vezi nimic, trebue sa intorci capul pentru a-ti proteja ochii. Nu stiu pentru cine lucreaza acesti oameni, am scris dar nu te baga nimeni in seama, prostia merge inainte.

Am uitat sa ma prezint ma numesc Niculae Teodorescu, am in casa doua televizoare cu doua receivere si platesc anual pentru 3 canale TV $636. As fi foarte bucuros sa ascult o poezie recitata de actori, nu avem parte de asa ceva. Oare Rominia nu mai are actori cum erea odinioara?

Si mai am o nemultumire. De ce o televiziune care este in faliment, ma refer la TVR 1, isi permite sa dea program gratuit aici, unde chiar si pensionari au bani. Sa dea gratuit acolo la cei saraci, aici toata lumea are bani.

Cu stima

N.Teodorescu

×
Subiecte în articol: cetateanul