x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Probleme de bucurestean

Probleme de bucurestean

de Jurnalul National    |    19 Mai 2007   •   00:00

Dau curs invitatiei din Jurnalul National, retinandu-va atentia cu doua situatii patitede mine si legate de aceiasi persoana, Primarul General dl .Videanu.

Domnule redactor,

Â

Dau curs invitatiei din Jurnalul National, retinandu-va atentia cu doua situatii patitede mine si legate de aceiasi persoana, Primarul General dl .Videanu.

Â

Â

1 Am in "lucru" la PMB dosarul nr.771/2001 privind restituirea unui in natura a unui apartament confiscate abuziv de vechiul regim. Daca la PMB, criteriul de rezolvare a cererilor ar fi fost cel chronologic, la aceasta data totul trebiua sa fie o amintire. In realitate se lucreaza asa cum doresc unii salariati ai Primarie.

Am fost onorat de o audienta la Primarul General pe data de 3.08.2006, cand mi s-a promis ca nu sunt probleme cu dosarul si se rezolva urgent. Acesta a fost unul din multele demersuri intreprinse si ramase fara efect. Am cerut si sprijinul Agentiei Nationale pentru Restituirea Proprietatii. Nu vrea sa va rapesc mai mult timp cu acest subiect si va las pe dumneavoastra sa trageti o concluzie.

Â


2. Datorita planului de refacerea strazilor,pus in aplicare dupa un "studiu" comandat pe banii nostrii de catre Edilul Sef al Capitalei, s-a reusit blocarea aproape totala a circulatie in Bucuresti.

Pe data de  9.09.2007 ma aflam in traffic intentionanad sa ajung la Gara de Nord, deoarece imi soseau niste rude din provincie. Vazand ca parcurg putin mai mult de o statie de tramvai in 15 minute, mi-a dat seama ca va fi imposibil sa ajung in timp util. In aceasta situatie am parcat autoturismul pe bd.Decebal - nu in Piata Hurmuzache cum scrie in Procesul Verbal al Politiei.

Â
Am parcat in rand cu multe alte vehicole, avand in stanga 8 - 10 masini pana la statia autobuzului 104 iar in dreapta masini pe lungimea unei statii de masina. In continuare am luat metroul, mi-am recuperate rudele din gara si am facut drumul in sens invers, cu gandul ca imi iau masina si mergem acasa. Cand ajung la locul de parcare surpriza, masina lipsa.


Crezand ca a fost furata am anuntat Politia Rutiera, care dupa un timp mi-a comunicat ca a fost ridicata de firma "Rosal". Pentru a recuperarea masinii a trebuit sa merg in comuna Branesti (langa "Acumulatorul") si sa platesc 550 Ron + 39 Ron. Pe Procesul Verbal incheiat de Politie am facut mentiunea contestarii celor scrise si a masurilor care au decurs din constatarea care nu s-a bazat pe realitate. Ceace doresc eu sa va supun atentiei, nu este contestatia, pe care o voi adresa conform prevererilor legale, ci faptul ca Administratia Locala (Primarie si Politie)nu reuseste sa asigure conditii cat de cat normale pentru desfasurarea traficului insa in acelas timp se considera indreptatite sa faca bani dintr-o situatie create de organele respective. Nu doresc sa politizez situatia, dar orice om cinstit si de bun simt nu incepea lucru la 30 de strazi. Normal era sa se faca rapid 10 - 15 strazi iar intr-o urmatoare etapa celelalte. Pe de o parte se discuta despre lipsa fortei de munca sic and se incepe ceva dureaza de 3 - 4 ori cat ar fi o durata normala.

Â

De mult doream sa va scriu cateva probleme care ma framanta, dar mereu am considerat ca sunt prea minore si de interes personal in comparative cu problemele dezbatute in paginile J.N.

Tiberiu Klimsinscki

Â

×
Subiecte în articol: cetateanul